Request edit access
23. Szaporodásbiológiai Találkozó
Szaporodásbiológiai Társaság
Rendezvény ideje: 2017. október 13-14.
Helyszín: Hotel Aquarell****
Postacím: 2700 Cegléd, Fürdő út 24.
Kapcsolat: admin@szapbiol.hu
Résztvevő adatai
Név *
Your answer
Beosztás *
Your answer
Munkahely *
Your answer
Cím *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon *
Your answer
Kamarai pecsétszám
Your answer
Kamarai területi szervezet *
Részvételi díj *
A részvételi díj magában foglalja: a konferencián való részvételt, a kávészüneteket, 2017. október 13-án a vacsora + borkóstoló, valamint 2017. október 14-én az ebéd költségét. Az árak bruttó árak. A Szaporodásbiológiai Társaság Tagjainak csak abban az esetben tudjuk a tagok számára biztosított kedvezményt nyújtani, amennyiben a konferenciára való regisztrációt megelőzően a 2017. évi tagdíjat már befizették.
Étkezések igénybe vétele *
A regisztrációs díj magában foglalja az október 13-i vacsora + borkóstoló, valamint az október 14-i ebéd költségét. Mindemellett kérjük, hogy a szervezés megkönnyítése érdekében az alábbiakban jelezze, hogy kéri-e a felsorolt étkezéseket.
Required
Étkezéssel kapcsolatos egyedi kérések *
Kísérő számára kért étkezés *
Amennyiben a konferenciára nem regisztrált kísérő részt venne a 2017. október 13-i vacsorán és borkóstolón, valamint az október 14-i ebéden, kérjük, hogy alább jelezze
Számlázási információk (amennyiben eltér a fent megadottól)
Számlán feltüntetendő név
Your answer
Számlázási cím
Your answer
Szállással kapcsolatos információk
A részvételi díj nem tartalmazza a szállásköltséget.

Kérünk minden résztvevőt, hogy a szállását egyénileg és időben rendezze!
A rendezvény helyszínéül szolgáló Hotel Aquarell**** (2700, Cegléd, Fürdő út 24.) a konferencia résztvevői számára korlátozott számban kedvezményes szálláslehetőséget biztosít.

Egyágyas szoba: 16.000 HUF / szoba / éj
Kétágyas szoba: 18.000 HUF / szoba / éj

A fenti szobaárak tartalmazzák az ÁFA-t, a svédasztalos reggelit, a wellness részleg alapszolgáltatásainak korlátlan használatát, fürdőköpeny használatot, szobai wifi elérést, parkolást. Nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amelynek mértéke jelenleg 500 Ft/ fő/ éjszaka. Szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 11:00 óráig kell elhagyni. A későbbi kijelentkezésre is foglaltságtól függően van lehetőség térítés ellenében. A szállás foglalást a renata.szabo@aquarellhotel.hu e-mail címen keresztül tudják megtenni, a foglaláskor a Szaporodásbiológiai Társaság nevét tüntessék fel

A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, hogy mielőbb regisztráljanak a konferenciára. A Szaporodásbiológiai Társasághoz beérkező on-line regisztrációt követően jelentkezését visszaigazoljuk és előlegbekérőt küldünk.

Véglegesítés előtt
FONTOS INFORMÁCIÓ! A befizetést követően díj visszatérítésre nincs lehetőség.
A jelentkezés elküldését követően a jelentkezési lap módosítására már nem lesz lehetősége. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa át válaszait mielőtt a "Küldés" gombra kattintana!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms