Request edit access
Exploration Workshop application form
Exploration Workshop va avea o durată de 6 zile (31 August - 5 septembrie, inclusiv). Exploration Workshop își propune să inițieze în lumea filmului documentar tinerii din raionul Cahul. Persoanele care au participat la edițiile anterioare nu sunt eligibile.

Înscrierea la Exploration Workshop este gratuită. Participanții își asumă disponibilitatea și prezența la toate sesiunile teoretice și practice din cadrul workshopului. Trimiterea formularului de aplicare înseamnă automat acceptarea termenilor și condițiilor MOLDOX LAB.

Proiectele realizate în cadrul Exploration Workshop@MOLDOX LAB vor avea menționat în credite „proiect realizat în cadrul Exploration Workshop 2018, sub îndrumarea tutorilor ...”.

Participarea la workshop este gratuită. Cazarea și mesele (pauze de cafea, prânz și cină) participanților selectați sunt acoperite de către organizatori. Participanții urmează să-și asume cheltuielile de transport.

Limba oficială de comunicare în cadrul workshopului este limba română. O copie a acestui formular va fi expediată pe adresa dumneavoastră de email (vă rugăm să verificați și mesajele de tip spam).

Vă rugăm să completați formularul până în 25 iulie 2018, ora 23:59!

*Aplicațiile care nu includ răspunsuri la toate întrebările sau care nu respectă data-limită nu vor fi luate în considerare!

**Rezultatele selecției participanților vor fi anunțate nu mai târziu de 3 august. Datorită numărului mare de aplicații, doar participanții selectați vor fi contactați.

În vederea trimiterii aplicației, vă rugăm să completați următorul formular:

Email address *
Nume, prenume *
Sex *
Locul nașterii *
Data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Linkuri filmulețe anterioare (dacă sunt)
Email *
Număr de telefon *
Necesități alimentare *
Ce vă motivează să aplicați pentru EXPLORATION Workshop? *
Care sunt așteptările Dvs de la această activitate? *
Cum ați aflat despre MOLDOX LAB? *
Care este nivelul de filmare? *
Care este nivelul de editare? *
Dețineți aparat/cameră de filmat? *
Dețineți laptop cu program de editare? *
Ați mai participat până în prezent la alte traininguri legate de filmul documentar? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms