Request edit access
Retourformulier
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Bedrijfsnaam
Your answer
email *
Your answer
telefoon
Your answer
Adres *
Your answer
IBAN code *
Your answer
BIC code *
Your answer
Retourinformatie
Productnaam *
Your answer
Artikelnummer *
Your answer
Aantal *
Your answer
Datum aankoop *
MM
/
DD
/
YYYY
Reden retour *
Retourvoorwaarden
1. Bij retournering van goederen dient dit formulier altijd volledig ingevuld te worden.
2.Goederen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet in de originele verpakking aangeleverd te worden. Je dient de producten dus in een geschikte omdoos terug te sturen en geen stickers te plakken op de originele verpakking.
Beschadigingen en/of gebruik van bruin plakband of vergelijkbaar (dit soort plakband kan niet worden verwijderd zonder beschadigingen aan te brengen op het product) kunnen voor ons een reden zijn om retourgoederen af te wijzen.
3.Goederen dienen altijd goed verpakt te worden, teneinde transportschade te voorkomen.
Goederen dienen altijd gefrankeerd aan ons geretourneerd te worden. Ongefrankeerde zendingen of zendingen onder rembours worden geweigerd.
4.De verzendkosten krijg je alleen gecrediteerd als Beach Music verantwoordelijk is voor de fout en/of het probleem en wanneer de producten in een gedegen omverpakking zijn teruggestuurd.
Wanneer een product(verpakking) dusdanig bij retour zenden beschadigd is door een slechte verpakking zal na telefonisch contact worden afgestemd hoeveel procent van de nieuwwaarde wordt gecrediteerd. Dit geldt enkel voor retourzendingen.
5.Je dient te allen tijde een kopie van je factuur of aankoopbon retour mee te zenden.
6.Indien blijkt dat er geen aanwijsbaar defect is aan het geretourneerde product, zijn wij genoodzaakt een onkostenvergoeding van 40 euro bij je in rekening te brengen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service