Request edit access
8. Atelier ”Tehnologii ecologice pre și postrecoltă în sprijinul fermierului”
Vă mulțumim pentru înscrierea la atelierul organizat în cadrul proiectului „Tehnologii ecologice postrecoltă” ca parte componentă din proiectul complex “Creșterea capacității instituționale de cercetare – dezvoltare – inovare în domeniul pomiculturii ecologice”, acronim ECOTEHNOPOM.
Vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea formularului de mai jos cu datele de identificare.

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București cu sediul în București, Bd. Mărăști, nr. 59, sector 1, garantează tratamentul datelor furnizate de participant inclusiv prin mijloace informatice, în scopuri exclusiv legate de tematica evenimentului indicat și cu acordul său prealabil, pentru a-l ține la curent cu inițiativele și/sau ofertele universității.
Prin completarea formularului vă exprimați acordul de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal de catre Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București în scopul comunicării și organizării atelierului ”Tehnologii ecologice pre și postrecoltă în sprijinul fermierului”.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și Prenume *
Organizație *
Categorie *
Date de contact (telefon) *
Date de contact (email) *
USAMV din București este operator de date cu caracter personal. Prelucrarea de către USAMV din București a datelor cu caracter personal ale participanților la activitățile desfășurate prinîn cadrul evenimentelor Zilelor Horticulturii Bucureștene, se realizează în vederea îndeplinirii obligației legale care revine acesteia de asigurare a accesului la resurse educaționale conform prevederilor legale în vigoare. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy