Request edit access
TEATRAULÍ - CURS 2019/20
Període d'inscripció: fins al 31 de juliol.
Aquesta primera fase és per demanar plaça a un dels grups o activitats que oferim.
Un cop fet i acabat el període de preinscripció, ens posarem en contacte amb vosaltres via mail per confirmar que la plaça estigui disponible.
Email address *
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
CURS *
Your answer
MAIL DE CONTACTE *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
SOL·LICITO PLAÇA PEL GRUP... *
* Confirmació de la teva plaça!
Els grups són de places limitades. La reserva de les places seran per ordre de sol·licitud.
Un cop acabi el primer període d'inscripció (31 de juliol), valorarem la quantitat d'inscripcions i ens posarem en contacte amb vosaltres via mail per confirmar que la teva plaça estigui disponible. Si teniu disponibilitat varis dies, si us plau, podeu clicar dues opcions.
Tanmateix, per tirar endavant un grup, hi ha d'haver un mínim d'inscrits.
Política de Protecció en el Tractament de les Dades
De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i de la normativa vigent i aplicable en matèria de protecció de dades personals:
El responsable del tractament de les vostres dades és l’AJUNTAMENT DE CASTELLOLÍ, amb domicili a l’Avinguda de la Unió, 60, 08719 de Castellolí. El telèfon de contacte és el 93 808 40 00 i el correu electrònic castelloli@diba.cat.
La finalitat del tractament de les vostres dades és exclusivament per fer efectiva i eficaç la tramitació de esa pre-inscripcions i inscripcions al curs de TeatrAulí. Tanmateix, podran utilitzar-se les dades cedides amb aquesta finalitat (principalment el correu electrònic) per l’enviament de butlletins informatius i continguts relatius a l’activitat pròpia de les classes de teatre, amb la finalitat de garantir el dret a la informació dels usuaris respecte al propi servei, així com a l’equipament de referència, i/o a possibles incidències o circumstàncies a l’entorn d’aquest. Així, la base legal per al tractament de les vostres dades és la legitimitat en la prestació d’un servei amb base contractual i el seu consentiment. En cap cas aquestes dades seran utilitzades per a l’enviament de continguts no relacionats amb les finalitats descrites. Tanmateix, les dades obtingudes no seran cedides a tercers, llevat que existeixi obligació legal.
En qualsevol moment, teniu dret a obtenir de l’Ajuntament de Castellolí la confirmació sobre si aquest ens està tractant les vostres dades personals, o no, i accedir a les vostres dades personals, podent sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan, per exemple, considereu que les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les que van ser recollides. Tanmateix, en determinades circumstàncies podreu sol·licitar la limitació del tractament, o bé, oposar-vos al tractament de les vostres dades personals i l’Ajuntament de Castellolí deixarà de tractar-les, excepte en casos d’impossibilitat legal o interès públic.
Podeu exercir els vostres drets mitjançant escrit dirigit al correu electrònic castelloli@diba.cat, i es procedirà a la seva tramitació immediata.
Tanmateix, disposeu del dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control competent en matèria de Protecció de dades a través del seu portal http://apdcat.gencat.cat/ca/inici
En tot cas, teniu tota la informació de la nostra política de dades a la web de l'ajuntament.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service