Request edit access
Állásbörze road show - Szeged
Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. az MKFE támogatásával, valamint a Kormányhivatalok együttműködésével a közúti áruszállítás versenyképességének javítását célzó, hivatásos gépjárművezető képesítést biztosító program eredményes megvalósítása érdekében Kamionos road showt szervezett az ország valamennyi régiójában.

A ,,Ragadd meg a kulcsot” szlogenre hallgató szakmai rendezvény sorozat első állomása Budapest volt, majd ezt követte Békéscsaba, Kecskemét, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Zalaegerszeg és Miskolc.

A nyári szünetre való tekintettel, állásbörze sorozatunk nyári záró eseménye, a nagy érdeklődésre való tekintettel Szegeden kerül megrendezésre 2016.07.15-én, 9 órától. A helyszín: Art Hotel Szeged, 6720, Szeged, Somogyi u. 16.

Célja, valamennyi helyszín céljával azonosan, hogy a program keretében támogassuk a munkáltatói elköteleződés számának növekedését, mely feltétele a program kiválasztási eljárásában sikeres bemeneti szűrést teljesítő egyén képzésbe vonásának.

A szakmai napon az Ön által visszajelzett részvételi szándékokat figyelembe véve, lehetőséget biztosítunk társasága bemutatására, kiállítási pontok felállítására, valamint az egyénekkel történő személyes kapcsolatfelvétel elősegítése érdekében interjú helyszínek kialakításra is.

A sikeres együttműködés és lebonyolítás érdekében fontos momentum lehet az Ön által választott elköteleződési forma – tanulmányi szerződés, vagy munkáltatói szándéknyilatkozat – helyszínen történő aláírása.

Az eseményen legfeljebb 20 Munkáltató és közel 200 képzésbe vonás szempontjából alkalmas, de munkáltatói elköteleződéssel még nem rendelkező egyén megjelenésére számítunk.

Kérem, hogy előzetes részvételi szándékát legkésőbb július 14. 16:00-ig jelezze számunkra.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms