Request edit access
Естествени и органични козметични продукти. ISO 16128
Дата и място на провеждане на семинара: 02.11.2018 г. (петък), хотел "Санкт Петербург", зала "Пълдин"
Регистрация на участниците: 09:30 - 10:00 часа
Продължителност на семинара: 10:00 - 17:00 часа


С попълването на тази регистрационна форма Вие се съгласявате БНАЕМПК да обработва предоставените от Вас лични данни. Българската Национална Асоциация "Етерични Масла, Парфюмерия и Козметика" се явява администратор по отношение на Вашите лични данни по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679 на ЕП и на Съвета от 27 април 2016 г. (GDPR). Можете да се свържете с нас по всяко време на тел. 032 967 835, e-mail: office@bnaeopc.com , или да ни посетите на адрес: гр. Пловдив, ул. "Цар Калоян" № 8, ет. 3, офис 2.
БНАЕМПК гарантира, че личните Ви данни ще бъдат обработвани единствено за целите на семинара, след което ще бъдат унищожени, но преди това ние имаме нужда да получим Вашето съгласие в този смисъл. Освен БНАЕМПК никой няма да има достъп до Вашите лични данни.
Вие имате право да изисквате достъп до своите лични данни по всяко време, както и корекции и изтриване на личните данни или да ограничите обработването. Освен това имате и право на възражение срещу обработването на личните Ви данни, както и да оттеглите даденото от Вас съгласие. В случай, че считате, че някое Ваше право по отношение на личните Ви данни е нарушено, можете да сезирате Комисията за защита на личните данни на тел. 02/91-53-518.

Име и фамилия *
Your answer
Компания *
Your answer
Длъжност *
Your answer
E-mail *
Your answer
Телефон *
Your answer
Относно обработването на личните ми данни *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service