Request edit access
Wat is ruilen bij KrijgdeKleertjes jou waard?
1 rol pakkettape: 2 euro
1 tweedehands printer: 15 euro
100 uur vrijwilligerswerk: gratis
---------------------------------------- +
kosten van een KrijgdeKleertjes ruilpunt: 17 euro

Dat lijkt een simpel sommetje. Maar wacht even… zo simpel is het toch niet. Want achter dit ene ruilpunt zit een landelijke organisatie. Die levert de startvoorraad, ontwerpt en drukt posters en flyers, ontwikkelt en onderhoudt de website, gaat de straat op om promotie te maken, schrijft persberichten, en ga zo nog maar even door. En ook al wordt ook dit werk grotendeels gedaan door vrijwilligers, toch kost dat een stuk meer dan 17 euro.

Tot nu toe werden die kosten gedragen door de ruilers die via de website pakketten uitwisselen. Per pakket betalen zij een klein bedrag. Maar nu er in verhouding meer en meer via de ruilpunten wordt geruild, lijkt dat niet langer de beste methode. Vandaar dat KrijgdeKleertjes een nieuwe manier zoekt om de lusten en de lasten van het ruilen eerlijk te delen. En vandaar de volgende vraag:

Zou jij als ruiler bereid zijn om te betalen voor het ruilen bij een ruilpunt?

Of misschien wil je niet betalen voor het ruilen zelf, maar wel voor iets extra’s erbij. Misschien wil je wel een upcycle item van ons kopen dat we maken van kapotte kleding. Of misschien wil je wel dolgraag koffie als je komt ruilen, om een voorbeeld te noemen.

Je antwoord in deze poll (of je reactie bij dit bericht) helpt ons om de juiste beslissing te nemen.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ben je bereid om iets te betalen voor het ruilen?
Clear selection
Submit
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy