Request edit access
Kreirajte pitch koji (skoro!) uvek prodaje
14.11. u 18H @ Playground
Još samo mesec dana je ostalo do B2B International Sales programa i za sve zainteresovane koji su pratili ovu temu, imamo posebnu poslasticu!

ICT Hub Playground će 14. novembra od 18h biti domaćin još jednog dela ove prodajne sage, a ovog puta umesto klasičnog meetup događaja, organizujemo 'hands-on' radionicu na kojoj će svi prisutni moći da nauče više o tome kako kreirati 'pitch' koji (99%) prodaje!

Interaktivni pristup kreiranju tzv. 'sales deck-a' će vam pružiti uvod u neuronauke, naučićete kako da razradite sve elemente svoje 'pitch' prezentacije, saznaćete kako ga treba pravilno izvesti i na kraju, što je i najbitnije - dobićete priliku da vežbate kako biste videli kako sve to izgleda u praksi!

Pitanja i nedoumice koje imate vezano za 'sales deck', razrešiće vam vaš i naš B2B guru - Mario Krivokapić, Head of Sales u kompaniji Content Insights, kreator B2B International Sales programa i sertifikovani NLP praktikant sa preko petnaest godina iskustva u prodaji.

Osim što ćete moći da iskusite sastavni deo obuke na B2B programu, ova radionica će vam pružiti i priliku da se prijavite za program do kraja naredne nedelje uz 30% popusta na trenutnu cenu!

Mesta za radionicu su ograničena, pa brzo popunite formu u nastavku!

Ime i prezime *
Your answer
Email *
Your answer
Organizacija
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service