Request edit access
Sponsorloop Gelijk op straat
Gelijk op straat is een actie voor tolerantie en gelijkwaardigheid in Nijmegen. Wij willen hiermee een krachtig tegengeluid laten horen bij de demonstratie van Pegida op 26 november. Hoewel Pegida net als iedere andere groep gebruik kan maken van het recht om te demonstreren, kunnen we een duidelijk en alom aanwezig tegengeluid laten horen voor tolerantie en gelijkwaardigheid. Dit is een initiatief van ROOD, jong in de SP, en mede georganiseerd door DWARS GroenLinkse jongeren en de Jonge Socialisten in de PvdA.

Pegida is een organisatie, die hoewel ze naar eigen zeggen afstand doen van neonazisme, alsnog racisme predikt, waarin vluchtelingen, mensen met een immigratie achtergrond en met een andere huidskleur minder waard zijn dan de ‘witte westerling’.

Hoe gaat de actie in zijn werk? We houden een sponsorloop waarin voor elk Pegidalid dat naar de demonstratie in Nijmegen komt een bedrag naar Vluchtelingenwerk gaat. We maken zo gebruik van de Pegida demonstratie zelf: er kan een bedrag per hoofd dat naar de demonstratie van Pegida komt overgemaakt worden op onze donatiepagina voor Vluchtelingenwerk. Tevens kan er één vast bedrag voor de stichting worden overgemaakt. Dit kan via de donatiepagina of via het doorgeven van uw contactgegevens. Zodat wij u het rekeningnummer en het uiteindelijke bedrag kunnen doorgeven.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Telefoon nummer
Woonplaats
Ik geef per hoofd: *
Ik geef tot:
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy