Request edit access
ASIAKASKOKEMUKSET JA TYYTYVÄISYYSKYSELY/AVAIN KANSALAISUUTEEN, HB-MALLI (kysely verrokkiasiakkaille)
HYVÄ ASIAKAS


Asiakastyöntekijäsi on jo aiemmin kertonut sinulle, että tulemme kysymään kyselylomakkeella kokemuksistasi ja tyytyväisyydestä palvelujen toteutumiseen. Sinun sosiaali- ja terveyspalvelujen yksikkösi ovat siis mukana valtakunnallisessa kehittämistyössä, jossa sinulla on ollut mahdollisuus valita henkilökohtainen budjetointi, jolla sinä voit itse järjestää tarvitsemiasi palveluita.

Kiitos kun olet lupautunut toimimaan henkilökohtaista budjetointia kehittävässä hankkeessa ns. verrokki-asiakkaan roolissa, kun selvitämme miten asiakkaiden palvelut toteutuivat ns. tavanomaisella tavalla! Vertaamme näiden asiakkaiden kokemuksia henkilökohtaisen budjetoinnin asiakkaiden kokemuksiin.

Henkilökohtaisen budjetoinnin pilotteina toimivat: Hämeenlinna, Porin sote-yhteistoiminta-alue, Tampere, Vantaa, Etelä-Karjalan sekä Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymät ja niihin kuuluvat kunnat.

Henkilökohtaista budjetointia suunnitellaan osaksi Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädäntöä
- siten antamasi palautetieto on erityisen tärkeää.

Hankkeessa mukana olevat ammattikorkeakoulut huolehtivat tutkimustiedon kokoamisesta yhteistyössä: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Saimaan Ammattikorkeakoulu ja Diakonia-ammattikorkeakoulu.

Tutkimuksen tekemiseen on saatu asianmukainen lupa. Antamasi vastaukset käsitellään nimettöminä ja ehdottaman luottamuksellisesti. Kenenkään vastaajan tiedot eivät paljastu tuloksissa. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu asiakkuutesi päättyessä tai viimeistään lokakuussa 2018.


Lue kysymys huolellisesti ennen vastaamista.
Valitse jokaisen kysymyksen kohdalla omaa näkemystäsi parhaiten vastaava yksi vaihtoehto, ellei kysymyksen kohdalla erikseen mainita, että vaihtoehtoja voi valita useita.
Muutamissa kysymyksissä vastaus kirjoitetaan sille varattuun tilaan.
Muista vastata kaikkiin kysymyksiin.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service