Request edit access
Inschrijfformulier Foodtrucks - Het Parcours 2018
Beste geïnteresseerde,

De drieëntwintigste editie van Het Parcours zal dit jaar plaatsvinden op zondag 9 september 2018.
Tijdens Het Parcours geven de instellingen en organisaties van het Kultureel Overleg Maastricht (KOM) een voorproefje van hun programma voor het komende seizoen. Op diverse podia en mooie plekjes in Maastricht zullen de optredens van deze verschillende theaters, toneelgezelschappen, musea en andere culturele instellingen die Maastricht rijk is, te bewonderen zijn. Naast de professionals zullen ook verschillende amateurs uit de omgeving voor een variëteit aan cultuur zorgen. De toegang voor Het Parcours is gratis.

Editie 2018
Het thema van Het Parcours 2018 is: ‘Cultuur, Smaakt Naar Meer’. Er zal een culinair tintje aan deze editie worden toegevoegd en er wordt ingehaakt op de visie dat Het Parcours een samenstelling van verschillende culturele amuses aanbiedt, waar het publiek van kan proeven. Het uitgebreide, gevarieerde en hoogstaande culturele aanbod van deze editie zal de bezoeker inspireren en zich meer verbonden laten voelen met het kunst-en cultuuraanbod dat de stad Maastricht te bieden heeft.

Meedoen met uw foodtruck aan Het Parcours 2018? Vul onderstaand inschrijfformulier in vóór 1 juni 2018.
Wij zullen uw inschrijving bevestigen nadat we uw deelnamekosten (€150), promotietekst en beeldmateriaal hebben ontvangen.

Vragen? Neem dan contact op met Tom Berghmans (Programmamanager Het Parcours 2018) via +31 (0)6 19 28 33 48 of via tomberghmans@cmmaastricht.nl.

Met vriendelijke groet,
Het Parcours

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms