Request edit access
Monitoring Slagschaduw De Veenwieken
Met dit formulier willen wij gedurende het eerste jaar van de exploitatiefase (mei 2020 - mei 2021) inventariseren wat bewoners merken van de slagschaduw van de windmolens van het windpark. U ontvangt slagschaduw op momenten die staan aangegeven op uw persoonlijke slagschaduwkalender. Ervaart u de slagschaduw op die momenten als zeer hinderlijk of heeft u slagschaduw op momenten die niet op de kalender staan aangegeven, dan kunt u dat hier invullen.

Op basis van deze inventarisatie kunnen wij kijken of we iets kunnen veranderen aan de instellingen van de stilstandvoorziening. We kunnen bijvoorbeeld de (wettelijk toegestane) slagschaduw op andere momenten laten plaatsvinden.

Heeft u geen slagschaduwkalender, maar wilt u die wel? Laat het ons dan weten.

Heeft u een andere klacht of (urgente) melding; neem dan contact met ons op, via 030-2072209 of info@windparkdeveenwieken.nl.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam
Adres
Contactgegevens (mail en/of telefoon)
Ik doe deze melding omdat:
Clear selection
Vermeld zo precies mogelijk dag en tijdstip (start tot eind) van het moment waar uw melding over gaat. Dan kunnen we deze vergelijken met de gegevens van de stilstandvoorziening en de slagschaduwkalender.
Op basis van deze inventarisatie kunnen wij kijken of we iets kunnen veranderen aan de instellingen van de stilstandvoorziening. We kunnen bijvoorbeeld de (wettelijk toegestane) slagschaduw op andere momenten laten plaatsvinden. Daarom horen we graag van u of er momenten zijn waarop de slagschaduw uw woning kan raken zonder dat u er last van hebt, bijvoorbeeld omdat u dan (meestal) niet thuis bent.
Ik geef toestemming voor het gebruik van mijn gegevens t.b.v. monitoringsrapportage slagschaduw
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy