Request edit access
Nevoia de educatie a pacientului: Chestionar pentru pacienti
Dragi pacienti,
ReCONNECT este o retea europeana pentru boli rare de tesut conjunctiv. Scopul proiectului ReCONNECT este sa imbunatateasca ingrijirile medicale si tratamentul pe care le primiti in contextul bolii dumneavoastra. Pentru a gasi cea mai buna metoda de a va ajuta trebuie sa obtinem si parerea dumneavoastra. Sunteti asadar rugati sa completati cheastionarul atasat astfel incat sa ne putem da seama de tipul de educatie a pacientului de care aveti nevoie, chiar daca ati participat deja la o sesiune de educatie a pacientului.
Educatia a pacientului reprezinta o modalitate de a ajuta pacientii cu boli cronice sa isi managerieze viata in cel mai bun mod posibil. Educatie a pacientului este un proces continuu si reprezinta o parte integranta si in continua desfasurare a ingrijirilor medicale pe care pacientul le primeste. Scopul acesteia este de a ajuta pacientii sa deprinda abilitatile de care au nevoie pentru a se ingriji singuri si sa dezvolte capacitatea de a le aplica in viata de zi cu zi, imbunatatindu-si astfel calitatea vietii.
E posibil ca personalul medical sa va fi informat despre boala dumneavoastra sau despre modalitatile de preventie cu diferite ocazii. Educatia a pacientului nu reprezinta acelasi lucru.
Veti avea nevoie doar de cateva minute pentru a completa acest chestionar. Toate datele vor fi anonime si ne vor ajuta sa intelegem mai bine care sunt nevoile dumneavoastra.
Va multumim pentru completarea lui!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms