Request edit access
(be)Sparen is zilver, ZonneKracht is goud.
Wat is er mooier, bijdragen aan een duurzame wereld met schone energiebronnen en tegelijk ook uw (klein)kind een duwtje in haar rug geven op haar of zijn 18de verjaardag. Dat is ZonneKracht. Wij hadden het zo bedacht: U koopt een zonnedeel (paneel) ter ere van de geboorte van uw (klein)kind. Wij plaatsen dat paneel op het dak van een sponsor (bedrijf of organisatie). U heeft zelf géén dak nodig.

Gedurende de levensduur van het zonnepaneel (18 jaar) krijgt u de investering voor dit zonnepaneel terug in de vorm van een korting op uw energienota. Het restant wordt in die 18 jaar bijgeschreven op een spaarrekening van uw (klein)kind die wij voor u openen bij een duurzame Bank. De naam van uw (klein)kind wordt verbonden met een zonnepaneel, zodat die gedurende haar/zijn leven kan zien wat de energie opbrengst is en welke CO2 besparing haar/zijn (groot)ouders tot stand hebben gebracht.

Het mes snijdt niet aan twee maar aan drie kanten: U heeft rendement van uw spaargeld; de wereld wordt een stukje mooier; uw (klein)kind heeft een mooie start bij haar of zijn weg naar volwassenheid.

Vol energie, dat zijn wij, wij horen graag wat u ervan vindt.

Energiecoöperatie "ZonneKracht" i.o.
GroenLinks Overbetuwe wil graag weten wat u vindt van het bovenstaande, nu nog fictieve, concept. Kies één of meerdere van onderstaande opties: *
Required
Geef hieronder op welke wijze u betrokken wilt blijven (meerdere opties mogelijk)
Wat is u naam? *
Wat is uw woonplaats? *
Wat is uw emailadres?
Heeft u suggesties, verwijzingen, namen van mensen of iets anders dat u nog aan ons kwijt wilt.
Bedankt voor uw feedback en enthousiasme!
GroenLinks Overbetuwe zal bij een positieve respons alles in het werk stellen om met samenwerkingspartners dit idee te realiseren. Wellicht heeft u vrienden en kennissen die geïnteresseerd zijn? Breng ze op de hoogte van dit initiatief! Dan zien wij elkaar in 2016.

Klik hieronder op "Verzenden".
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy