Request edit access
Пријавен лист
Со цел присутните да се стекнат со подетални и поспецифични познавања и методологии кои ергономијата ги нуди, Машински Факултет-Скопје и Македонското здружение за заштита при работа на 29 мај вторник 2018 година со почеток во 09:30 часот, во просториите на МФС, новата зграда за атести, училница K3-9, спрат 3, организира работилница на тема: „Основни поими на ергономијата и нејзината улога во безбедноста и здравјето на работниците‘‘ согласно годишната програмата за стручно усовршување од областа на безбедноста и здравјето при работа.
Име на компанија *
Your answer
Даночен број *
Your answer
Адреса *
Your answer
Место *
Your answer
Име и презиме *
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
Е-адреса *
Your answer
Функција во компанијата *
Your answer
Број на уверение
Your answer
Инфо
Бројот на учесници е ограничен, предност имаат тие кои први ќе се пријават. Краен рок за пријавување присуство е 25 мај (петок) 2018 г. За подетални информации на training@mzzpr.org.mk или на контакт телефони 02 2774 868 или 077/560-382
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms