Request edit access
Konkurs - NELT EDUKATIVNI PROGRAM #NEP4
Nelt edukativni program je jednogodišnji, interdisciplinarni, eksperimentalni obrazovni program za studente različitih fakulteta, utemeljen na principima saradnje, timskog rada, dijaloga, razmene, otvorenosti i povezivanja različitih znanja, veština i kapaciteta.

U okviru četvrtog ciklusa NEP-a, 25 odabranih studenata imaće priliku da razvija praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da proširi svoje vidike u pogledu kritičkog mišljenja, timskog rada i razvoja projekata.

Program je baziran na fluidnoj i dinamičnoj strukturi, mentorskom radu, direktnim susretima polaznika i renomiranih stvaralaca, praktičnim vežbama, slobodnoj diskusiji i otvorenom dijalogu o širokom spektru tema (od ekologije, umetnosti i aktivizma do razvoja komunikacionih tehnologija, IT sektora i korporativnog menadžmenta).

Ovako dizajniran program usmeren je na osnaživanje i podršku ličnog i profesionalnog razvoja svih polaznika koji će proći kroz jedinstveno iskustvo saradnje i saznanja, koje se ove godine odvija pod sloganom DRUGA STRANA ZNANJA!

O finalnom izboru učesnika odlučivaće Programski savet u sastavu: Milica Pekić (Galerija 12 HUB), Nana Radenković, Relja Bobić (Nova Iskra), Marko Milanković (NELT), kao i učesnici prethodnih ciklusa.

Biće razmatrane samo potpune konkursne prijave. Svi učesnici konkursa biće obavešteni o rezultatima prvog izbornog kruga do 23. oktobra 2018. godine, nakon čega će oni koji su prošli u sledeći krug biti pozvani na intervju, čiji će datum biti naknadno objavljen.

Od 2014. godine realizovano je ukupno tri programska ciklusa kroz koje je prošlo preko 60 polaznika i koji su okupili više od 50 predavača, mentora, umetnika i kreativaca kako iz Srbije tako iz regiona i Evrope.

Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave na konkurs za učešće u četvrtom ciklusu NELT edukativnog programa (NEP) koji ova kompanija realizuje u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB.

Program je besplatan za sve učesnike!

Ime i prezime *
Your answer
E-mail *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Mesto boravka *
Your answer
Fakultet na kom studirate *
Your answer
Smer u okviru koga studirate na fakultetu *
Your answer
Koje godine ste upisali fakultet? *
Your answer
Na koju ste godinu studija trenutno upisani? *
Your answer
Koji su vam omiljeni predmeti na fakultetu? *
Your answer
Ukoliko ste do sada imali priliku da volontirate, stažirate ili radite za neku organizaciju ili inicijativu, molimo vas navedite njihove nazive
Your answer
Upišite relevantne linkove u vezi sa volonterskim ili drugim radnim iskustvom
Your answer
Upišite linkove za vaše online profile (LinkedIn, Behance...) *
Your answer
Opišite svoju motivaciju za učešće u programu (do 250 reči ili do 1500 karaktera) *
Your answer
Svi dodatni materijali (CV, primeri radova ili portfolio) šalju se na e-mail office@novaiskra.com sa naznakom – Konkurs - NELT EDUKATIVNI PROGRAM #NEP4
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms