Request edit access
TÖBBGENERÁCIÓS NYÁRI TÁBOR Felsőtárkány 2018. július 30 - augusztus 4.
Gyülekezetünk ötödik alkalommal szervez többgenerációs nyári tábort, melyen kicsik és nagyok, hittanosok, konfirmandusok, fiatalok, családok, középkorúak és idősebbek együtt tölthetnek el egy tartalmas csendeshetet.

Mikor lesz a tábor?

2018. július 30-tól augusztus 4-ig (hétfőtől – szombatig) tartjuk nyári táborunkat.
A program kezdete: hétfő 12:00 óra (EBÉD), vége: szombat 13:00 óra (EBÉD).

Hová megyünk?

Nyári táborunkat 2018-ban ismét a felsőtárkányi Park Hotel Táltosba szervezzük, mely a Bükk-hegység lábánál található.
A tábor nagy zöld területekkel, árnyas parkkal és hangulatos tűzrakóhelyekkel, sportpályákkal rendelkezik. A gyermekek részére játszószobát alakítottak ki. A környék remek adottságokkal rendelkezik a gyalogtúrákhoz, de a közeli termálfürdők is meglátogathatók, illetve a szomszédos Eger látványosságai is élményt nyújthatnak.
4 féle szálláslehetőség közül lehet választani, melyek a következők:
• Hotel
A 2 csillagos, 89 férőhelyes hotelben 2-3 ágyas szobák vannak (22 db 2 ágyas, 15 db 3 ágyas). Az egyszerűen berendezett szobákban kábel-TV és zuhanyzós fürdőszoba áll rendelkezésre.
• Üdölőház
Az üdülőházakban 116 férőhellyel, 2-6 ágyas zuhanyzós szobák állnak rendelkezésünkre, melyek mindegyike külön bejáratú (7 db 2 ágyas, 27 db 3 ágyas, 3 db 5 ágyas és 1 db 6 ágyas)
• Turistaszállás
A különálló kőházakban 9 db négyágyas (közös vizesblokkal) és 2 db kétágyas szoba áll a táborozók rendelkezésére.
• Sátorozási lehetőség
Maximum 20 főig áll rendelkezésünkre ez a lehetőség! A sátorozók a turistaházakhoz tartozó közös zuhanyzót és mosdót tudják használni.

A táborhelyről gyülekezetünk honlapján képek tekinthetők meg a következő helyen:
http://regi.krek.hu/jalbum/felsotarkany/index.html

Hogyan történik az utazás és az étkezés?

Az utazás három módon lehetséges:
 Tömegközlekedés esetén Volánbusz ajánlott. Egy átszállással oda - vissza megoldható az utazás. A menetjegyet Felsőtárkányig kell váltani. A megállótól (kb 800 méter) a táborhelyig kisbuszokkal segítünk eljutni.
 Saját gépkocsival (családilag vagy egymással összefogva). Ebben az esetben azt kérjük, hogy hétfőn 12 órára mindenki érkezzen meg a Park Hotel Táltosba, melynek címe: Felsőtárkány, Ifjúság u. 1
 Bérelt autóbuszokkal, melyek a Katona József Színház mellől indulnak hétfőn 8 órakor. Az autóbuszok egészen a táborhelyig viszik a gyülekezeti tagokat. Hazaérkezés szintén külön buszokkal történik. Az oda-vissza út költsége 4 000 Ft/fő. FONTOS: az autóbusz igénybevétele csak előzetes jelentkezéssel lehetséges!
Az étkezés: reggeli, ebéd és vacsora a tábor 180 fős ebédlőjében fogyasztható el. Igény szerint vegetáriánus, diétás, tej- és lisztérzékeny ételeket is elkészítenek a helyi konyhában. (Az igényt kérjük jelezni a „Jelentkezési lap”–on az egyéni kéréseknél.)
A Táborhely ágyneműhuzatot ingyenesen biztosít a résztvevőknek.

Mi lesz a hét célja, tartalma?
Gyülekezetünk sokféle rétege, kisebb-nagyobb csoportja számára kínálunk olyan közösségi élményt, melynek során lehetőség nyílik egymást jobban megismerni, hitben erősödni, lelkileg-testileg felfrissülni. Reményeink szerint így válik ismét a nyári, többgenerációs táborunk a gyülekezetépítés élménygazdag alkalmává.
A délelőtt közös énektanulással és rövid bevezetővel indul. Ezután szeretnénk a kiscsoportos foglalkozásokkal a lelki beszélgetések meghittségét biztosítani. Érdeklődésünknek megfelelő, és a jelentkezési lapon kiválasztott közösségben (kiscsoportban) lehetünk együtt ebédig.
Délutánonként sok-sok programmal készülünk. Az önkéntesen szerveződő csoportokban nagyszerű buszos kirándulások (pl. Eger, Szilvásvárad, Lillafüred stb.) lesznek, de közösségi játékok, kézműves programok, sportvetélkedők, főzőverseny is színesítik ezt a napszakot.
Sportolási lehetőségként a táborban - kézilabda, kosárlabda, tollaslabda, tenisz – pályák állnak a táborozók rendelkezésére. Újonnan épült, nyitott külső medence használata is lehetséges a táborozóknak.
Szintén a délutáni időszakban lehetőség lesz gyalog- és kerékpártúrákra is, valamint a környék termálfürdői (pl. Egerszalók) biztosítják a kikapcsolódás és a pihenés lehetőségét.
Esténként evangélizáció és közös éneklés lesz a tábor területén kialakított „templomban”.
Imádságos szívvel készüljünk mindannyian, hogy megtapasztalhassuk Urunk áldását és egymás szeretetét!

Mennyibe kerül mindez?

A hét költsége (szállás, étkezés, közös költségek):
o 2 ágyas hotelszoba 31.000 Ft/fő/hét
o 3 ágyas hotelszoba 29.000 Ft/fő/hét
o 2 ágyas üdülőház 27.000 Ft/fő/hét
o 3-6 ágyas üdülőház 26.000 Ft/fő/hét
o 4 ágyas turistaszállás 22.000 Ft/fő/hét
o Saját sátorban 15.000 Ft/fő/hét
Kedvezmények:
 Most konfirmált (vagy konfirmációra készülő) fiataljaink részvételi díja 14.000 Ft (elhelyezés 3-5 ágyas hotelszobákban).
 4 éves korig ingyenes a részvétel
 4-12 éves korig 50% kedvezmény
 Nagycsaládos kedvezmény: 3 vagy több gyermek esetén 50 % (18 év alatti gyermekekre).

Járulékos költségek:
 Az utazás költségét (tömegközlekedés, saját gépkocsi, bérelt busz) mindenki saját maga fizeti.
 Az idegenforgalmi adó a HELYSZÍNEN FIZETENDŐ! Mértéke 18 év fölött 300 Ft/éjszaka.
 Az alapárban nincsenek benne a szabadon választott programok járulékos költségei (pl. buszos kirándulás: Eger, Szilvásvárad, Egerszalók, melyek útiköltsége 300-500 Ft/fő) és a belépőjegyek ára.
A Táborhely Erzsébet-utalványt elfogad fizetőeszközként.
A jelentkezőknek június 30-ig a részvételi díj felét kell előlegként befizetni (7.000–15.500 Ft) a, a fennmaradó részt pedig legkésőbb július 15-ig a Gazdasági Hivatal pénztárában kérjük kiegyenlíteni.
Aki anyagi gondok miatt nem tudna eljönni, jelezze a „JELENKEZÉSI LAPON” (a szociális helyzetére hivatkozva) támogatási igényét. Megpróbálunk segíteni!
Akinek anyagi lehetősége van, és ezért hálás az Úrnak, az másokat segítő céladományát juttassa el a Gazdasági Hivatalba! Befizetés esetén kérjük feltüntetni: TÖBBGENERÁCIÓS TÁBOR megjelölést

Név: *
Your answer
Születési dátum: *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Egyéni kérés:
Your answer
Elhelyezés: *
Kedvezmények:
Választható (délelőtti) programok: *
Utazás: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms