Request edit access
Inschrijven voor Pre-summer school
Wil jij de zomer tegemoet zingen? Schrijf je dan nu in voor de zomersnelle en exclusieve Pre-Summer School, die speciaal bedoeld is voor zangers die hun talent willen verdiepen en ontwikkelen. Motivatie is dus vereist!

De Pre-Summer School bestaat uit 5 intensieve trainingsavonden van 2 uur en een werkdag van 10.00 tot 17.00 uur. Docenten Belinda (spelcoach) en Mats (zang) gaan je zowel muzikaal als theatraal uitdagen het beste in jezelf naar boven te halen. We werken toe naar een korte zomerse presentatie waarin iedereen een eigen gekozen lied ten gehore zal brengen.
Het doel is jou als zanger(es) met frisse tips en verkoelende technieken beter te maken. Je zult stralend op dat podium staan! Net wat je nodig hebt om de zomer in te knallen…

Aanvullende info
De Pre-Summer School is een intensieve training door Belinda (spelcoach) en Mats (zangcoach), waarbij de elementen van muziek en theater samenkomen. Het doel is om de deelnemende zangers en zangeressen vol vertrouwen te laten stralen op het podium.

Aan de ene kant worden ze stemtechnisch uitgedaagd: er wordt verwacht dat ze voor aanvang van de workshop (in overleg) een solonummer kiezen waar tijdens de training individueel aan gewerkt zal worden. Ook wordt er gewerkt aan groepsnummers, waarin de kwaliteiten van samen zingen en meerstemmigheid getraind worden.
Daarnaast is er de interpretatie en presentatie. We zullen onder andere ingaan op de inhoud van de liedjes en de manier van presenteren, waarbij het doel is om deze vol overtuiging en geloofwaardig neer te zetten.

Wanneer
- Donderdagen 30 mei, 6 juni, 13 juni, 20 juni van 19.30 uuur tot 21.30 uur
- Vrijdag 21 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur.
- Zaterdag 22 juni van 10.00 tot 17.00 uur, inclusief presentatie

Docenten
Belinda van Doorn (spelcoach)
Mats Lodenstijn (zangcoach)
Voor wie
Zangers vanaf 17 jaar (enige zangervaring vereist)
Kosten
€ 160,-*
*bestaande KCW-cursisten slechts € 150,- !


Overmaken op IBAN NL79RABO0162676654 t.n.v Kunstencentrum Waalwijk o.v.v. Pre-summer school

LET OP! JE BENT PAS VOLLEDIG INGESCHREVEN ALS JE OOK HET BEDRAG HEBT OVERGEMAAKT!

Email address *
Naam *
Your answer
Adres *
Your answer
Leeftijd *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service