Request edit access
Prijava za radionicu "Zašto volimo odgađati i kako prestati? "
Studentski centar Rijeka u suradnji s Sveučilišnim savjetovališnim centrom organizira interaktivnu radionicu "Zašto volimo odgađati i kako prestati? "

Radionica pod nazivom "Zašto volimo odgađati i kako prestati? " je orijentacijska radionica koja za cilj ima upoznati studente/ice s najčešćim razlozima odgađanja obaveza te praktičnim strategijama za prevladavanje tih razloga.

Radionica će se održati 16. siječnja s početkom u 17:00 sati u prostorijama caffe bara KAMPUS (AKVARIJ), ulaz s bočne strane. Predviđeno trajanje radionice je 1:30 sati.

Za sva pitanja javite se na kruno.topolski@scri.uniri.hr

* U slučaju manjeg broja prijava radionica će se odgoditi o čemu će prijavljeni/e biti na vrijeme obaviješteni/e.
IME I PREZIME *
KONTAKT BROJ *
EMAIL ADRESA *
Suglasan/a sam da Studentski centar Rijeka prikuplja, pohranjuje i obrađuje moje osobne podatke u svrhu korištenja usluge u sklopu organizacije slobodnog vremena studenata Studentskog centra Rijeka za radionicu "Zašto volimo odgađati i kako prestati? " Korisnik/ca usluge u bilo kojem trenutku može povući danu privolu. Studentski centar Rijeka će poduzeti sve razumno potrebne mjere kako bi osigurao da se osobni podaci korisnika/ca usluge obrađuju i koriste na siguran način sukladno zakonskim odredbama. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy