Request edit access
#visparkarbakut
VI BEHÖVER ALLAS NAMN
Ditt namn behövs för att vi med kraft ska kunna tala med en röst. Ju fler vi är desto starkare röst!. Då kan ingen blunda för det vi vill säga! Let’s do this! (Man räknas bara en gång så skriv inte på igen om du redan gjort det)

•Vi vill peka på den skeva maktstrukturen inom hästsporten som många gånger leder till att kvinnor (ofta unga flickor) utnyttjas, trakasseras och utsätts för sexuella övergrepp. Ingen, kvinna eller man ska behöva uppleva det.

•skriv på om du stöttar (du behöver inte själv varit utsatt) Vi behöver allas namn.

Vi har fått nog och ingen kan tysta oss längre.

VI KRÄVER
1. Ett omedelbart slut på sexualiserande, marginaliserande, utnyttjande och nervärderande av flickor och kvinnor inom hästsporten. Ingen kvinna eller man ska behöva utsättas för någon typ av kränkning. Nolltolerans

2. Att de med maktpositioner i vår bransch: tränare, ridskolechefer, styrelsemedlemmar i ridklubbar, hästägare, travkuskar med flera – tar sitt ansvar. Att de börjar agera med omsorg, slutar att blunda för övergrepp och ställer ansvariga till svars.

3. Att både kvinnor och män ska uppmuntras till att bryta tystnadskulturen i stallet. Den som vågar höja rösten ska inte straffas.


Fantastiskt att vi är så många som är med och som vill dela med sig! Tillsammans skall vi få ett slut på sextrakasserier, maktmissbruk och tysthetskultur i stallet. Skriv under och visa ditt stöd! Tillsammans är vi starka och kan åstadkomma en förändring!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms