Request edit access
Volontärformulär
Hej! Vad kul att du vill hjälpa till som volontär!

I samband med Raoul Wallenbergs dag den 27 augusti – Sveriges nationella dag för civilkurage och medmänsklighet, ställer vi ut utställningen "Varje människa kan göra skillnad". Utställningen sker den 30 aug –1 september i Kungsträdgården i Stockholm .

Du har visat intresse för att vara volontär innan och/eller under detta arrangemang och här fyller du i när du kan vara med. Vänligen välj bara de tider som du verkligen kan så matchar vi dig med en uppgift.

Informationsträff för alla volontärer sker den 23 augusti kl. 18:00–19:30 på Raoul Wallenberg Academys kontor, Drottninggatan 120. Vi kommer då att gå igenom uppdragsbeskrivningen och volontärpolicyn.

Tack för att du vill vara med och göra skillnad med oss!

För- och efternamn *
Your answer
Är du under 18 år? *
Mejladress *
Your answer
Telefonnummer (skriv gärna e.g 070-xxx xx xx)
Your answer
Torsdag 23 augusti, Informationsträff för volontärer
Vi kommer bland annat gå igenom volontärpolicyn, uppdraget och ge en introduktion till Raoul Wallenberg Academy och självklart bjuda på fika.
Torsdag 30 aug Kubutställning
Invigning av Kubutställningen i Kungsträdgården. Som volontär hjälper du till att praktiskt ställa iordning utställningen samt välkomna elever och lärare som besöker utställningen.
Fredag 31 aug Kubutställningen
Kubutställningen i Kungsträdgården. Du välkomnar gäster och berättar om projektet för besökare.
Lördag 1 sep Kubutställningen
Sista dagen för Kubutställningen i Kungsträdgården. Du välkomnar gäster och berättar om projektet för besökare, efter kl. 18.00 packar vi ihop utställningen.
Dina personuppgifter
Din personliga integritet är viktig för oss och något vi vill värna om. I och med detta formulär behandlar vi dina personuppgifter. Vi har tagit fram en integritetspolicy där vi förklarar hur vi använder dem. Läs den här: raoulwallenberg.se/integritetspolicy.
Godkänn att RWA behandlar dina personuppgifter *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Raoul Wallenberg Academy. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms