Request edit access
Formulari d'inscripció: "Voluntariat inclusiu, valor en creixement"                                                  
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom *
Cognoms *
Entitat de procedència
Necessiteu alguna mesura d'accessibilitat específica? Podeu sol·licitar mesures d'accessibilitat a l'organització abans de 72 hores
Telèfon de contacte
En compliment del Reglament (UE)2016/679 de protecció de dades personals, li informem del tractament de les seves dades personals dels quals són responsables la FEDERACIÓ CATALANA DE VOLUNTARIAT SOCIAL juntament amb l’Associació AMPUTATS SANT JORDI, per la finalitat de tramitar la seva inscripció per aquesta sessió,  així com per enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol via inclosa l'electrònica. Les seves dades es tracten en base el seu consentiment. Els destinataris d’aquestes dades són les entitats organitzadores així com les administracions públiques que s’estableixi legalment. El termini de conservació previst és com a mínim legal, l’establert en la normativa i en tot cas mentre no  en retiri el seu consentiment prestat i/o sol·liciti la supressió. Transferència de dades: Aquest formulari esta elaborat amb Google Forms,  inclòs a Google Inc. i adherit a l’acord privacy shield (www.privacyshield.gov). Li informem dels seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació i oposició, així com la revocació del consentiment prestat si escau, contactant amb la FEDERACIÓ CATALANA DE VOLUNTARIAT SOCIAL al C/ GRASSOT 3, 2ON, 08025 de BARCELONA i/o AMPUTATS SANT JORDI al  C/ CUBA nº2, despatx 4, 08030 BARCELONA. També té dret a realitzar una reclamació davant les autoritats de protecció de dades.
Els informem que durant l’acte la FEDERACIÓ  CATALANA  DE VOLUNTARIAT  SOCIAL i l'Associació AMPUTATS SANT JORDI realitzarà gravacions en aquest recinte amb la finalitat de promocionar l’entitat i les seves activitats. Aquestes imatges també pot ser que es pengin a les xarxes socials Twitter i Facebook o a la galeria d’imatges del portal www.voluntaris.cat.L’accés al recinte implicarà el consentiment per a la gravació. Si no desitgeu ser gravats, us preguem que ho comuniqueu al personal encarregat de l’acte.Les imatges captades s’incorporaran als fitxers de titularitat de l’entitat FEDERACIÓ  CATALANA  DE  VOLUNTARIAT  SOCIAL I de l'Associació AMPUTATS SANT JORDI. Pot contactar amb el responsable de protecció de dades així com exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació, oposició i revocació del consentiment, mitjançant un escrit, acompanyat de la fotocòpia del seu DNI, a la direcció C/ GRASSOT  3, 2on  CP 08025 BARCELONA i/o AMPUTATS SANT JORDI al  C/ CUBA nº2, despatx 4, 08030 BARCELONA. També té dret a realitzar una reclamació davant les autoritats de protecció de dades.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy