Request edit access
Jestive i lekovite biljke u proleće
Vreme je za "Prolećnu trpezu"!

U današnje vreme, kada u supermarketima tokom cele godine možemo kupiti raznovrsno sveže(?!) voće i povrće, mnogi i ne razmišljaju o sezonskom karakteru pojedinih biljnih vrsta. Međutim svaki zreli plod ima određene senzorske karakteristike koje treba uzeti u obzir prilikom odabira.Na ovom predavanju stavljamo fokus na prolećno bilje.

Proleće je rezervisano za: mekano lisnato povrće, poput blitve, spanaća i zelene salate, jer kako se priroda budi, tako bi se i tanjir trebalo sve više zeleniti. Naša predavačica je osmislila listu biljaka koje se beru upravo u proleće, upoznaće nas sa njihovim lekovitim svojstvima i otkriti neke od njenih omiljenih recepata.

Predavanje se održava u sredu, 25.aprila od 18-20h u prostoru InCentra, Cara Lazara 5-7.

Cena predavanja je 500 dinara ukoliko platite na račun Ama Centra u Komercijalnoj banci broj 205-200943-17 sa naznakom “Za radionicu” ili PostNetom na broj telefona 0643013830. Ukoliko plaćate na licu mesta, cena je 700 dinara. Za članove Baštališta i WWOOF-a učešće je besplatno.

Prijavljivanje za radionicu je obavezno, a broj mesta je ograničen. Molimo vas da imate na umu da je uplata nepovratna i da garantujemo mesto samo onima koji su platili unapred.

Baštalište - Prva baštenska zajednica u Srbiji
www.bastaliste.org
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy