Request edit access
AgroBioHeat traži inovativne inicijative koje žele koristiti agrobiomasu za grijanje

Zelena energetska zadruga u sklopu EU projekta Agrobioheat iz programa Obzor 2020 traži inovativne inicijative koje žele koristiti agrobiomasu (agrokulturalni ili agroindustrijski rezidua ili energetski usjevi) u svrhu proizvodnje toplinske energije u manjim postrojenjima (< 500 kWt).

Zelena energetska zadruga nudi stručnu podršku pri oblikovanju projektne ideje te pri pronalaženju odgovarajućeg oblika inovativnog načina financiranja s naglaskom na uključivanje lokalne zajednice.

Ako vas zanima agrobiomasa i želite iskoristit njezin potencijal i time doprinijeti većem korištenju obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj, prijaviti svoju inicijativu i projektnu ideju do dana 24.02.2020!

Veselimo se vašoj prijavi.

Kontakt osoba (ako je različita od osobe koja pupunjava): *
Your answer
Ime: *
Your answer
Prezime: *
Your answer
Email tvrtke/poduzeća/grada/općine: *
Your answer
Odgovarajući broj tel./mob.: *
Your answer
Ime organizacije: *
Your answer
Adresa: *
Your answer
Grad: *
Your answer
Županija: *
Your answer
Poštanski broj: *
Your answer
Odaberite svoj profil: *
Ukratko opišite projektnu ideju kojoj je cilj korištenja agrobiomase (lokacija, kontekst, opis projektiranih objekata, otkrivene barijere,...) *
Your answer
Drugi komentar: *
Your answer
Pročitao sam i prihvaćam Politiku zaštite podataka u skladu s važećim zakonodavstvom i ovlašćujem obradu pruženih osobnih podataka. Temeljem odredaba Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 (GDPR) te politike privatnosti Zelene energetske zadruge dajem dopuštenje da se moji podaci naznačeni na ovom obrascu obrađuju u svrhu koja je za njih naznačena. Upoznat/a sam s činjenicom da se moje podatke može obrađivati samo iz razloga koji su unaprijed propisani GDPR-om. Podaci se čuvaju dok god je to opravdano projektnim ugovorima, računovodstvenim i drugim zakonskim pravilima. Za nadzor nad provedbom Opće uredbe o zaštiti podataka u Hrvatskoj nadležna je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP), a više informacija možete pronaći na www.azop.hr *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Zelena Energetska Zadruga. Report Abuse