Request edit access
Beeldbrengers!
Leuk dat je geïnteresseerd bent in Beeldbrengers!

Via het onderstaande inschrijfformulier kun jij je inschrijven om deel te nemen aan ons project!

Beeldbrengers is hét nieuwe TV programma van Nijmegen waar jij de touwtjes zelf in handen neemt! Bij Beeldbrengers krijg jij de kans om je creatieve skills te ontwikkelen onder begeleiding van professionele mediamakers.

Meer informatie over Beeldbrengers is nu nog te vinden via onze Facebook page:
https://www.facebook.com/BeeldBrengersTV/

Voor verdere vragen kun je mailen naar: info@beeldbrengers.tv
Meer informatie vind je onderaan de pagina


Het inschrijf formulier
Via het onderstaande formulier kun jij je inschrijven om aan de slag te gaan bij Beeldbrengers, naar aanleiding van je inschrijving zullen wij contact met je opnemen via de gegevens die jij achter laat.
Naam *
Your answer
Leeftijd *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Email
Your answer
Opleiding/werk
Your answer
Korte motivatie:
Your answer
Voorkeur voor een skill?
Bij Beeldbrengers kun je met allerlei competenties aan de slag gaan. Heb je een of meerdere specifieke skills waar je mee aan wil werken? dan kun je dat hier onder aangeven. Heb je een eigen idee waar je mee aan de slag wil gaan? dan kun je dat onderaan deze lijst invullen.
Wat zou je graag willen doen (meerdere antwoorden mogelijk)
Bedankt voor het invullen!
Druk op verzenden (helemaal beneden aan het formulier), dan gaan wij ermee aan de slag!
Meer info en voorwaarden
Superleuk dat je geïnteresseerd bent in BeeldBrengers, het nieuwe TV jongerenprogramma voor Nijmegen en omgeving! Beeldbrengers gaat elke week een kwartier uitzenden op de lokale zender RN7 en gaat alles brengen wat voor jongeren interessant is! Vanaf september 2019 gaan we van start met de uitzendingen maar we beginnen nu al met de opnames.

We werken met een team van enthousiaste vrijwilligers die onder begeleiding van professionele mediamakers programma's gaan maken. Dat kan van alles zijn: van een talkshow tot documentaire, van reportages hiphop tot een kookprogramma. Alle ideeën zijn welkom, dus ook die van jou!

Meedoen kost je niets en je hebt geen ervaring nodig. We vragen natuurlijk wel inzet en enthousiasme. Je kan zelf bepalen hoeveel tijd je er in steekt. Het werk is vrijwillig. Je kan meedoen als je nog geen 24 bent, in Nijmegen of een van de aangrenzende gemeenten woont (Beuningen, Berg en Dal, Druten, Overbetuwe, Wijchen, Heumen, Mook en Middelaar)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy