Request edit access
Problemes d'accessibilitat durant el confinament
Benvolguda,
Benvolgut,

Som l'Associació Catalana per la Promoció de l'Accessibilitat (ACPA). Aquest és un qüestionari completament obert. Et demanem que comparteixis amb nosaltres si durant aquest període de confinament a causa de la crisi sanitària has tingut cap tipus de problema per accedir a la informació que proporcionaven els mitjans, a iniciatives d'oci digital o a qualsevol àmbit a què voldries haver accedit sense dificultats.

Si no ets tu qui ha experimentat el problema d'accessibilitat, però n'has detectat un, també volem demanar-te que ens facis arribar la teva resposta al qüestionari.

El qüestionari seguirà obert durant tot el període de confinament.

Amb les dades que n'obtinguem elaborarem un informe que serà visible al nostre web www.acpacces.cat.

Les teves respostes seran anonimitzades i tractades amb la màxima confidencialitat.

Si vols més informació sobre l'associació o sobre el qüestionari, pots posar-te en contacte amb nosaltres a info@acpacces.cat.

Gràcies per la teva aportació!
***

Estimada,
Estimado,

Somos la Asociación Catalana por la Promoción de la Accesibilidad (ACPA). Este es un cuestionario completamente abierto. Te pedimos que compartas con nosotros si durante este periodo de confinamiento debido a la crisis sanitaria has tenido algún tipo de problema para acceder a la información que proporcionaban los medios, a iniciativas de ocio digital o a cualquier ámbito al que querrías haber accedido sin dificultades.

Si no eres tú quien ha experimentado el problema de accesibilidad, pero has detectado uno, también queremos pedirte que nos hagas llegar tu respuesta al cuestionario.

El cuestionario seguirá abierto durante todo el periodo de confinamiento.

Con los datos obtenidos elaboraremos un informe que será visible en nuestra web www.acpacces.cat.

Tus respuestas serán anonimizadas y tratadas con la máxima confidencialidad.

Si quieres más información sobre la asociación o sobre el cuestionario, puedes ponerte en contacto con nosotros en info@acpacces.cat.

¡Gracias por tu aportación!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Tens cap tipus de discapacitat? / ¿Tienes algún tipo de discapacidad? *
2. Si has contestat "sí" a la pregunta anterior, opcionalment digues com definiries la teva discapacitat. / Si has contestado "sí" a la pregunta anterior, opcionalmente di cómo definirías tu discapacidad.
Clear selection
3. Explica breument quins problemes d'accessibilitat has detectat durant el confinament. Sigues tan específic com sigui possible en la teva explicació. Si vols, ens en pots enviar més informació detallada, vídeos o imatges a info@acpacces.cat. / Cuéntanos brevemente qué problemas de accesibilidad has detectado durante el confinamiento. Sé tan específico como sea posible en tu explicación. Si quieres, puedes enviarnos más información detallada, vídeos o imágenes a info@acpacces.cat. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy