Request edit access
Hjältemedlemskap i Örnsköldsviks Mangaförening 2018
Som hjältemedlem får du rätt till att delta i föreningens aktiviteter, men du får ej rösträtt på årsmöten eller möjlighet att väljas in till styrelsen. Däremot har du möjlighet att bli invald som revisor, då det inte krävs något medlemskap i föreningen för det. Du kan alltid teckna ett fullt medlemskap i föreningen utöver ett hjältemedlemskap.

Hjältemedlemskapet riktar sig till den som kanske inte känner att den behöver fulla rättigheter i föreningen, eller helt enkelt vill stödja föreningen ekonomiskt. I samband med att du tecknar ett hjältemedlemskap, så kommer du att behöva lämna vissa personuppgifter, så att vi kan kontakta dig när vi informerar om evenemang, årsmöten eller annat viktigt. Du kommer även behöva läsa igenom våra stadgar samt personuppgiftspolicy.

Hjältemedlemskapet gäller för det aktuella verksamhetsåret. Hjältemedlemsavgiften är 550 kronor för 2018. Du kan betala avgiften via ett besök på Nästet eller via banköverföring. Betalar du via banköverföring så måste du lämna ett meddelande så att vi vet att det är du som har betalat avgiften. Det meddelandet bör bestå av förnamn och efternamn, om det får plats. Annars kan det räcka med förnamn och första bokstaven i efternamnet eller tvärtom. Exempel: AndersAndersson, AnderA, AAndersson.

Bankkonto: 8420-2 924 638 622-2

Vid frågor, kontakta styrelsen på styrelsen: styrelsen@mangaforeningen.se
Email address *
Required
Personuppgiftspolicy https://bit.ly/2uc74P0 *
Required
Namn *
Personnummer
Adress
Telefon-/mobilnummer
Registreringsdatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Samtycke till att Örnsköldsviks Mangaförening får behandla dina personuppgifter samt eventuella foton, ljudupptagningar och videos du kan förekomma i *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Mangaföreningen. Report Abuse