Request edit access
Апликација за учество во едукативна програма за градење мост помеѓу социјалниот сектор и традиционалните бизниси (SE-Bridge)
Email address *
1. Име и Презиме *
Your answer
2. Телефонски број *
Your answer
3. Место на живеењe *
Your answer
4. Назив на социјалното препријатије (СП) *
Your answer
5. Линк до веб-сајтот на вашето социјално препријатие (ако има)
Your answer
6. Година на основање на СП? *
Your answer
7. Број на вработени во СП? *
Your answer
8. Главна активност на СП? (ве молиме накратко објаснете го вашиот бизнис модел) *
Your answer
9. Кој е вашиот пазар? *
Your answer
10. Кои се релевантните заинтересирани страни за вашиот бизнис *
Your answer
11. Партнери/надворешни соработници? *
Your answer
12. Таргет групи? *
Your answer
13. Кои се главните јаки страни на вашето СП? Ве молиме објаснете многу кратко *
Your answer
14. Кои се предизвиците со кои се соочувате? Ве молиме објаснете многу кратко *
Your answer
15. Кои се потребите на компнијата на кои сакате да се насочите/фокусирате во блиска иднина? *
Your answer
16. Кои се вашите очекувања од програмата? Што би сакале да научите? *
Your answer
17. Како дознавте за програмата?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms