Request edit access
Heroes Dutch Comic Con Fan Village Registratie 2019
23 en 24 maart 2019
Jaarbeurs Utrecht
Het is mogelijk om je fanclub aan te melden tot vrijdag 1 februari 2019 -15:00 uur.

De Fan Village-huisregels:

1. De entertainment waarde van stands in de Fan Village is erg belangrijk.
Bij Heroes Dutch Comic Con staat beleving centraal. Een voorwaarde van deelname is dat de stand een professionele en aantrekkelijke uitstraling heeft. Wanneer je leuke en unieke vormen van entertainment op je stand presenteert, creëer je een prachtige ervaring voor de bezoekers en krijg je meer aandacht voor je fanclub. Bij aanmelding voor deelname in de Fan Village ga je er mee akkoord dat je hier aan voldoet.

2. Commerciële activiteiten en uitingen zijn hier niet toegestaan.
De Fan Village is bedoeld om andere fans te ontmoeten, om samen je fandom te vieren. De Fan Village is bedoeld voor entertainment, niet voor verkoop.

Is onze deelname gegarandeerd?
Er zijn vele fanclubs die zich willen vertegenwoordigen op Heroes Dutch Comic Con. Vanwege de beperkte ruimte wordt er een selectie gemaakt. Deze selectie wordt voornamelijk gebaseerd op de content die op de stand wordt gepresenteerd. De fanclub die de bezoekers het beste kan entertainen, heeft de meeste kans op een plek in de Fan Village.

Hoe schrijf ik me in?
Om je als fanclub te registreren dien je hieronder het Fan Village inschrijfformulier in te vullen. Hierin dient duidelijk omschreven te worden waar de fanclub zich voor inzet (wat is het doel van de fanclub) en welke activiteiten jullie gaan verzorgen op de stand. Om een goede indruk te krijgen van hetgeen wat jullie onze bezoekers kunnen bieden, vragen wij jullie om het inschrijfformulier zo duidelijk en uitgebreid mogelijk in te vullen.
Mocht je nog vragen hebben, stuur een mail naar info@dutchccomiccon.com


Na 8 februari zul je reactie krijgen op je aanmelding en krijg je te horen of je uitgenodigd bent of niet.

De fanclub aanvaardt deze huisregels. *
Naam fanclub *
Voor- en achternaam contactpersoon *
E-mailadres *
Straat en huisnummer: *
Postcode: *
Stad: *
Land: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service