Request edit access
Műszaki megoldások előregyártással 2.0 – épületszerkezetek, tervezés, kivitelezés, magyar és nemzetközi projektek tapasztalatai Országos webinárium a győri Széchenyi István Egyetemről
Továbbképzés és országos webinárium szakembereknek
MÉK: 1,5 pont (2019/271)

Időpont: 2019. november 6.

Részvételi díj:

Helyszíni részvétel esetén:
Előre regisztrálás és előre fizetés esetén a részvételi díj 3 000 Ft (2 362 Ft+Áfa). Előre regisztrálás és helyszíni fizetés esetén 4 500 Ft (3 543 Ft+Áfa). Helyszíni regisztrációkor 4 500 Ft (3 543 Ft+Áfa). A részvételi díj tartalmazza a napi ellátás díját.

Számlázási adatok
Kérjük, a részvételi díjat (előre fizetés esetén 3 000 Ft (2 362 Ft+Áfa) a Build-Communication Kft. K&H Bank Zrt-nél vezetett 10401093-50514853-48531000 bankszámlaszámra az adott konferencia napjáig átutalni, s a közlemény rovatban az alábbiakat feltüntetni szíveskedjen: Előregyártás webinárium, 2019 Résztvevő neve, Győr. A rendezvényt megelőző napon történő utalás esetén, kérjük hozza magával az átutalási bizonylatot! A befizetett összegről a számlát a résztvevőknek a konferencia napján, a helyszínen adjuk át. Helyszíni regisztráció vagy helyszíni fizetés esetén csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség:
4 500 Ft (3 543 Ft+Áfa)

Online egyéni részvétel esetén ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A képzés elvégzésének és a kamarai pont megszerzésének feltétele ebben az esetben az online teszt kitöltése.


JELENTKEZÉSI LAP
Hogyan kíván részt venni? *
A szervezők a helyszínváltoztatás jogát fenntartják.
Név: *
Your answer
Cím (Kamarai tag esetén a kamaránál nyílvántartott lakcím): *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
A Magyar Építész Kamara mely területi kamarájához tartozik?
Your answer
Építész Kamarai azonosító:
Your answer
A Magyar Mérnöki Kamara mely területi kamarájához tartozik?
Your answer
Mérnök Kamarai azonosító:
Your answer
Cég neve:
Your answer
Cég címe:
Your answer
Jelentkező beosztása:
Your answer
Adószám:
Your answer
Szervező: Build-Communication Kft.
2040 Budaörs, Szabadság út 117. Tel.:23/611-029 E-mail: rendezveny@buildmarketing.hu
Adatvédelmi szabályok
A jelen regisztrációval a Regisztráló hozzájárul, hogy a Build-Communication Kft., mint Adatkezelő, saját, és a jelen szakmai rendezvény kapcsán együttműködő partnere(i) üzleti érdekeit szolgáló aktivitások során a személyes adatait kezelje. A személyes adatok kezelésére adott jelen felhatalmazás a Regisztráló jelen tájékoztatás ismeretében adott önkéntes hozzájárulásán alapul. A Regisztráló hozzájárul, hogy a Build-Communication Kft. saját és partnerei rendezvényeiről, pályázatairól, műszaki megoldásairól, nyereményjátékairól a Regisztráló megadott e-mail címére alkalmanként elektronikus hírlevélben, postai levélben, SMS útján vagy telefonon információt küldjön ill. más promóciókról értesítse. A Regisztráló továbbá bármikor dönthet úgy, hogy az Adatkezelő az adatait törölje, és semmiféle további információt számára ne küldjön. A Felhasználó a Hírlevelek fogadásához adott hozzájárulását bármikor ingyenesen, indokolás és korlátozás nélkül visszavonhatja a hírlevelek alján elhelyezett leiratkozásra kattintva, vagy az
iroda@buildmarketing.hu címen.

Az Adatkezelő a birtokába került személyes adatokat az Adatkezelési tájékoztatóban részletezett módon az Európai Unió rendelete (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. Rendelete, továbbiakban GDPR) és a hazai jogszabályok (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a továbbiakban INFO tv.) alapján kezeli.

Az részletes Adatkezelési tájékoztató megtalálható a http://buildmarketing.hu/adatkezeles oldalon.
Regisztráció jóváhagyása! *
Required
A regisztráció elfogadásáról néhány napon belül válasz e-mailt küldünk, amely további hasznos információt is tartalmaz majd.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy