Request edit access
Isosisaruskurssi 13.-16.11.2019
Tällä lomakkeella ilmoittaudun Isosisaruskurssille (14 h), joka pidetään Pispalan haulitornin kupeessa Tampereen Tyttöjen ja Poikien Tuvalla (Pispalan valtatie 45). Kurssi ja koulutus ovat maksuttomia ja ne tarjoavat kaikki tarvittavat tiedot vapaaehtoisena toimimiseen.

Isosisaruskurssin kurssipäivät ovat
ke 13.11. klo 17-19
pe 15.11. klo 17-19 ja
la 16.11. klo 10-17

Isosisaruskurssi on edellytyksenä Isosiskona, Isoveljenä tai Isosisaruksena toimimiselle, mutta ei velvoita siihen. Isosisaruskurssin aikana voit vielä miettiä haluatko itsellesi oman Pikkusiskon/ Pikkuveljen. Isosisaruksena toimimiseen tulee sitoutua vähintään vuodeksi. Isosisaruskurssin käytyäsi voit toimia myös avoimen toiminnan vapaaehtoisena (Tupaisosiskona, Tupaisoveljenä tai Tupaisosisaruksena). Jos kuitenkin haluat kouluttautua myös ryhmänohjaajaksi, kannattaa lisäksi osallistua avoimen toiminnan vapaaehtoisten koulutuksen tiistaipäivään (2 h) keväällä 2020 (aika ilmoitetaan myöhemmin).

Tarjoamme kahvit keskiviikkona ja perjantaina. Lauantaina tarjolla on aamu- ja iltapäiväkahvit sekä keittolounas. Tuvalla on joskus viileä, joten pue lämpimästi ja mukavasti päälle ja ota halutessasi omat villasukat mukaan. Isosisarusten rikosrekisterit selvitetään ennen vapaaehtoisena aloittamista, tästä annamme lisätietoa paikan päällä. Mikäli sinulla on voimassa oleva rikosrekisteriote, voit tuoda sen mukanasi.

Ilmoitamme koulutusten tarkemmat paikkatiedot lähempänä ajankohtaa. Ilmoitathan mikäli et pääsekään kurssille.
sanna.natunen@ahjola.fi / p. 044 553 8435
niklas.soderstrom@ahjola.fi / p. 044 553 8432.
piia.seppala@ahjola.fi / p. 044 553 8436

Tämän lomakkeen täytettyäsi annat suostumuksesi siihen, että antamasi tiedot kirjataan Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Poikatyön tapahtumien ja koulutusten ilmoittautumistietorekisteriin. Tapahtumien ja koulutusten ilmoittautumistietoja säilytetään 2 vuotta tilastointia varten, jonka jälkeen tiedot poistetaan rekisteristä. Lisätiedot Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Poikatyön tietosuojaselosteesta.

Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Postiosoite ja postinumero
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Ilmoittaudun...
Ilmoittaudun...
Erityisruokavalio tai ruoka-allergiat
Your answer
Mistä kuulit Isosisarustoiminnasta?
Your answer
Muuta?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service