Request edit access
EU projekt KRUG - KultuRa, Umjetnost i Građani - radionica sudioničkog upravljanja
KRUG - KultuRa, Umjetnost i Građani

Kreiranje i provedba modela civilno-javnog i inkluzivnog partnerstva u kulturi

POZIV NA RADIONICU SUDIONIČKOG UPRAVLJANJA


Poštovani,

pozivamo Vas na radionice o sudioničkom upravljanju u okviru EU projekta KRUG - KultuRa, Umjetnost i Građani, koja će se održati od 18. do 22.03.2019. u POU Zagreb, Ulica grada Vukovara 68.
Dana 18.03. program će početi u 16:30 sati i trajat će do 18:45 sati., a ostali termini bit će definirani ovisno o mogućnostima dolazaka većine sudionika.

Radionice (u trajanju od 2 sata) su namijenjene članovima i zaposlenicima udruga, umjetničkih organizacija i zaposlenika javnih ustanova u kulturi.

Na radionicu je potrebno donijeti jedan od dokaza o pripadnosti jednoj od navedenih kategorija, a to su:
- preslika ugovora o radu ili Izjava ovlaštene osobe iz koje je vidljivo da je osoba član udruge
- preslika ugovora o radu ili Izjava ovlaštene osobe iz koje je vidljivo da je osoba član umjetničke organizacije
- preslika rješenja o prijmu u službu iz kojeg je vidljivo da je osoba zaposlenik jedinice lokalne ili područne (regionalne) samouprave
- preslika ugovora o radu iz kojeg je vidljivo da je osoba zaposlenik javne ustanove u kulturi kojoj je osnivač jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave

Prijave su otvorene do popunjenja maksimalnog broja sudionika.

O projektu:

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi, a provodi ga Pučko otvoreno učilište Zagreb u partnerstvu s Udrugom za kulturu, umjetnost i turizam osoba oštećena sluha Hrvatske “Svijet tišine”, Udrugom za poticanje umjetničke svijesti u društvu „Slama“, Pučkim otvorenim učilištem Labin, Udrugom za mlade “Alfa Albona”, Centrom za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata i Udrugom Festival mediteranskog filma Split. Posredničko tijelo razine 1 je Ministarstvo kulture, a Posredničko tijelo razine 2 Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva. EU potpora iznosi 100 % ukupnog proračuna projekta od 798.232,53 kn.
Svrha projekta je razvoj civilno-javno partnerstva u provođenju inkluzivne misije lokalnih kulturnih organizacija koristeći modele sudioničkog upravljanja. Povezivanjem javnih ustanova, udruga i kreativnih pojedinaca stvorit će se platforma koja omogućuje održivu participaciju osoba u nepovoljnom položaju u organiziranju, stvaranju i konzumiranju kulturnih programa.
Projekt se provodi na području Zagreba, Splita, Labina i općine Brestovac kroz aktivnosti jačanja kapaciteta u području sudioničkog upravljanja, programiranja, financiranja i planiranja u kulturi pripadnika partnerskih organizacija i zaposlenika, članova i aktivista drugih lokalnih OCD-ova, javnih ustanova u kulturi i JLRS-a te provedba 9 kulturnih/umjetničkih programa i projekata na navedenim lokacijama na kojima će se doprinijeti stvaranju civilno-javnih partnerstava, podizanju javne svijesti o važnosti sudioničkog upravljanja u kulturi, te inkluzivno-obrazovnom djelovanju.


Za sva dodatna pitanja ili informacije možete se javiti voditeljici projekta Silviji Mršić na e-mail: silvija.mrsic@pou.hr ili na broj 095/6003 009.

S veseljem očekujemo Vaš dolazak.

Molimo da popunite prijavni obrazac u nastavku:
.

Email address *
Bez naslova
Označite pripadnost jednoj od sljedećih kategorija: *
Required
Ime: *
Your answer
Prezime: *
Your answer
Organizacija: *
Your answer
Broj telefona: *
Your answer
Dana 25. svibnja 2018. počela je obvezna primjena odredbi Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“, br. 42/18.). Pučko otvoreno učilište Zagreb prikuplja podatke u svrhu vođenja evidencije EU projekta te su zaštićeni sukladno pozitivnim zakonskim normama. Molimo da odabirom ponuđene opcije iskažete suglasnost sa gore navedenim. * *
.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service