Request edit access
Пријава
Пријава за аудиција за нови членови за новата сезона на Тинтири Минтири Шоу во учебната 2018/19 година.
Аудицијата се одвива во два термина, 21 и 29 август во 18:00 часот во просториите на Тинтири Минтири. Пополнете ја пријавата и одберете го терминот на кој ќе присуствувате. Кандидатите треба да подготват една стихотворба или актерска точка.
Име и презиме на детето *
Your answer
Возраст на детето *
Your answer
Име и презиме на родител *
Your answer
Контакт телефон на родител *
Your answer
Активна мејл адреса на родител *
Your answer
Место / град на живеење *
Your answer
Ќе присуствувам на аудицијата на дата: *
Како добивте информација за Тинтири Минтири
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service