Request edit access
IHCL Shorttrack seizoen 2020-2021
Middels dit online formulier kan iedereen aanmelden als lid en/of opgeven voor de trainingen van IHCL in het seizoen 2020-2021. De eerste training is op zondag 4 oktober 2020. (3 okt is nl de Hutspotcup)

In het formulier kun je aangeven of je wedstrijden wilt rijden. Als vereniging is het onmogelijk om zonder hulp van leden en ouders goed te blijven functioneren. Daarom vragen wij jullie ook om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan de club. Dit kan op verschillende manieren en voorbeelden vind je onderaan dit formulier uitgewerkt.

IHCL communiceert gedurende het seizoen veel via de email, maar ook via Whats app.
Daarom is het belangrijk dat je een mailadres invult die je ook regelmatig leest. Vervolgens bestaat het formulier uit 3 onderdelen:
1. Gegevens
2. Lidmaatschap, trainingen en wedstrijden
3. Vrijwilligers inzet

Nadat het hele formulier is ingevuld, kun je op verzenden drukken. Als je een kopie van dit formulier in je mailbox wilt ontvangen, kun je dit onderaan het formulier aangeven. Let op: deze mail ontvang je van Google mail.

Als je vragen hebt over het invullen van dit document, neem dan contact op met: ledenadministratie@ihcl.nl of secretaris@IHCL.nl
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy