Request edit access
L'ATENEU ENS NECESSITA

--> L'últim any i mig l'Ateneu hem fet inversions molt importants: instal·lació elèctrica, estufa de pellet, renovació de la cuina... Per tot això ens hem quedat amb pocs recursos per poder seguint fent inversions per renovar l'espai.

--> Per poder finançar totes aquests inversions i per sufragar les despeses de manteniment, disposem d'una eina que vam engegar el curs passat i que és molt útil: les sòcies. Ara tocaria cobrar la quota del 2020, però abans de fer-ho volíem mirar de ser unes quantes més i així poder disposar de suficients recursos per afrontar millor els propers mesos.

--> És per això que l'assemblea de l'Ateneu volem demanar-nos a tots plegats que en la mesura de les nostres possibilitats ens fem sòcies de l'Ateneu i ajudem així a tirar endavant el projecte. Demanem que es faci el tràmit aviat perquè no podem demorar gaire el cobrament de la quota del 2020.

--> També volem comentar-vos que de cara al curs que ve volem fer una campanya potent per captar encara més sòcies. Demanarem suport dels col·lectius en la difusió de la campanya. Ja us ho farem saber!

________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ PER FER-SE SÒCIA

- Quin termini hi ha per fer-me sòcia?
Fins el 15 de juny

- Quin cost té?
25€ (2,5ℏ) o 50€ (5ℏ) l'any, en funció de les possibilitats de cadascú

- Quan se'm cobrarà la quota?
Un cop a l'any. L'actual serà a finals del mes de juny.

- I si un any no puc pagar?
No passa res. Abans de cobrar cada quota fem un correu informant quan serà el cobrament. Si algun any no pots pagar la quota, respon el correu i no efectuarem el cobrament.


*** No s'utilitzaran les teves dades per a res més que no sigui fer efectiu el cobrament de la quota i, si ho has indicat, enviar-te informació sobre l'Ateneu. No es compartiran amb ningú més i es protegiran adequadament utilitzant els estàndards de seguretat digital.


Per qualsevol dubte pots escriure'ns a ateneulasequia@gmail.com.
Nom i Cogoms *
Adreça
Població *
Email *
En què pagaràs? *
Si tens un compte de l'Ecoxarxa del Bages, pots fer l'aportació en hores.
Compte IBAN (o compte de l'Ecoxarxa) *
Exemple: ES12 3456 7890 1234 5678 9012 (Exemple: HORA1234)
Quota *
Quan vols o pots aportar cada any?
Vols rebre informació mensual de la programació de l'Ateneu? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy