Request edit access
L'Ateneu et necessita
Des de fa ja 9 anys l'Ateneu Popular La Sèquia ens financem a través de les pròpies activitats que fem a l'espai o de la participació en d'altres projectes. Aquesta quantitat de diners, sumada sobretot a l'esforç i a la generositat de moltes persones, ens permeten mantenir el projecte. Tot i així, tenim un espai immens a mantenir, molts projectes al tinter i ganes i força per tirar iniciatives endavant, però sovint els recursos econòmics són escassos.

És per això que demanem la teva col·laboració econòmica per poder mantenir i fer créixer aquest paraigües social que és l'Ateneu la Sèquia. Ens comprometem a ser absolutament transparents amb l'administració d'aquests diners que sí que seran de tots i totes.

Tot seguit et demanarem el teu número de compte. Ho fem així per no tenir massa feina de gestió, però si prefereixes donar-nos l'aportació en efectiu o via transferència bancària, contacta'ns a info@ateneulasequia.org dient-nos el teu nom i cognoms, població, correu electrònic, telèfon mòbil, quota (25€/50€ o bé 2,5ℏ/5ℏ) i si vols rebre informació mensual de l'Ateneu. Assumpte del correu "Alta de sòcia".

Moltes Gràcies!

Nom i Cogoms *
Your answer
Adreça
Your answer
Població *
Your answer
Email *
Your answer
En què pagaràs? *
Si tens un compte de l'Ecoxarxa del Bages, pots fer l'aportació en hores.
Compte IBAN (o compte de l'Ecoxarxa) *
Exemple: ES12 3456 7890 1234 5678 9012 (Exemple: HORA1234)
Your answer
Quota *
Quan vols o pots aportar cada any?
Vols rebre informació mensual de la programació de l'Ateneu? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service