Request edit access
CAL QUE NEIXIN FLORS A CADA INSTANT!                        (formulari per fer-se sòcia de l'Ateneu)

--> LLEGEIX EL MANIFEST A CONTINUACIÓ.
--> INFORMACIÓ PER FER-SE SÒCIA, MÉS AVALL.
--> FORMULARI AL FINAL TOT!Després d'un dels anys més durs i estranys que ens ha tocat viure, l'Ateneu La Sèquia ha pogut tornar a esdevenir aquell punt de trobada imprescindible que tant hem trobat a faltar aquests mesos de confinament i de dures restriccions. El darrer curs, vam evidenciar la urgència de recuperar els espais comunitaris per refer el teixit social que la pandèmia havia erosionat durament. Segurament hem vist com mai, la necessitat d'enfortir els espais col·lectius i autogestionats com a resistència i resposta a l'aïllament a què ens condemna el capitalisme i que s'aguditza en moments de crisi. És per això, que volem fer-vos partícips del projecte i fer-vos arribar aquesta crida. Perquè necessitem ser moltes més, fer enfortir-nos, i que el proper embat del capitalisme ens agafi juntes, organitzades i amb estructures al servei de la nostra gent.

Mentrestant, però, nosaltres hem seguit i seguirem treballant des de l'assemblearisme i l'autogestió, perquè l'Ateneu segueixi creixent i doni cabuda cada vegada a més persones, col·lectius, projectes i lluites. En aquest sentit, hem assolit amb èxit els reptes que ens vam proposar per al curs passat i que volem que obrin pas a nous horitzons per a l'espai i el projecte:


Que l'Ateneu sigui un espai de trobada i socialització al voltant de dinàmiques que tanquin amb les lògiques capitalistes del consum, l'individualisme i l'aïllament i on ens relacionem de manera sana i respectuosa entre nosaltres i amb l'espai. Ara fa un any vam inaugurar els vermutassos (que amb l'arribada del bon temps es van convertir en vesprassos) i que amb les restriccions a la cultura i l'oci eren pràcticament l'únic espai de trobada que teníem. Ho vam fer amb èxit i respectant les mesures sanitàries i va ser el nostre petit refugi en uns mesos molt durs per la salut mental de moltes de nosaltres. Ara, amb l'inici d'aquest curs, obrim cada dijous i fem pizzes o pintxos a la vegada que programem un concert, documental, xerrada o presentació de llibre.

Que l'Ateneu sigui un espai acollidor i agradable. Que sigui un refugi ple de color i vida davant la Manresa gris i de misèria a la qual volen que ens resignem: hem canviat les portes del Carrer Amigant i de la Baixada dels Jueus, hem pintat la terrassa i la sala gran. Pròximament, farem murals al pati i repintarem l'entrada. Hem canviat les cadires de la biblioteca i estem canviant les taules i cadires de la sala principal perquè sigui més agradable passar-hi estones cada dijous. I tornem a tenir una ludoteca preciosa i plena de vida cada diumenge.

Tornar a fer de l'Ateneu un espai neuràlgic per al teixit popular de la ciutat i que siguem una eina al servei de totes aquelles que lluiten per la transformació social. Ens hem reforçat internament, com a assemblea i com a espai. Hem creat noves comissions i hem estimulat els canals interns de comunicació i gestió de l'espai, per coordinar millor les necessitats dels col·lectius i donar cabuda a totes les demanes que se'ns fan. També hem reforçat la infraestructura per poder fer àpats populars i estem adequant el pati per poder-hi fer activitats de gran format quan torni el bon temps.

Per fer possible que tot això i molt més segueixi passant a la nostra ciutat, cal que neixin flors a cada instant.

Per celebrar la vida i enfortir la lluita, fes-te sòcia de l'Ateneu Popular la Sèquia.

Fes possible que la transformació radical de la societat no sigui sols una consigna buida sinó una realitat quotidiana a Manresa gràcies a tenir un espai com l'Ateneu Popular la Sèquia i a tot el que li dona vida i força.
________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ PER FER-SE SÒCIA

- Quin termini hi ha per fer-me sòcia?
Sempre que vulguis! Ara hem començat la campanya, però pots fer-te'n quan et vagi millor

- Quin cost té?
25€ (2,5ℏ) o 50€ (5ℏ) l'any, en funció de les possibilitats de cadascú

- Quan se'm cobrarà la quota?
Un cop a l'any.

- I si un any no puc pagar?
No passa res. Abans de cobrar cada quota fem un correu informant quan serà el cobrament. Si algun any no pots pagar la quota, respon el correu i no efectuarem el cobrament.


*** No s'utilitzaran les teves dades per a res més que no sigui fer efectiu el cobrament de la quota i, si ho has indicat, enviar-te informació sobre l'Ateneu. No es compartiran amb ningú més i es protegiran adequadament utilitzant els estàndards de seguretat digital.


Per qualsevol dubte pots escriure'ns a ateneulasequia@gmail.com.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cogoms *
Adreça
Població *
Email *
En què pagaràs? *
Si tens un compte de l'Ecoxarxa del Bages, pots fer l'aportació en hores.
Compte IBAN (o compte de l'Ecoxarxa) *
Exemple: ES12 3456 7890 1234 5678 9012 (Exemple: HORA1234)
Quota *
Quan vols o pots aportar cada any?
Vols rebre informació mensual de la programació de l'Ateneu? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy