Request edit access
ÀGORA DELS MOVIMENTS SOCIOAMBIENTALS DEL BESÒS
Dissabte 14 de novembre ens trobem on-line els moviments socioambientals de la conca del Besòs amb un doble objectiu: sensibilitzar en les problemàtiques que afecten el territori amb un conjunt de tallers i trobar eixos comuns per l'enxarxament i la incidència política.


📅 Dissabte 14 de novembre de 2020

🕘 10:30 - 13:45H

📌 Online.

Més informació: https://aiguabcn.org/convocatoria-agora-dels-moviments-socioambientals-conca-besos/


Registra't en aquest formulari i escull el taller al qual vols participar. El divendres 13 de novembre per la tarda us enviarem l'enllaç per accedir a l'àgora.
Cartell #ÀgoraBesòs
Nom *
Cognom *
Genere
Correu electrònic *
Entitat
A quin taller vols assistir? *
T’informem que l’Associació catalana d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF), responsable del tractament de les dades que ens facilitis, amb correu contacta@esf-cat.org i telèfon 933 022 753, tractem les dades de les persones assistents amb l’única finalitat de la gestió d'aquesta jornada. Les dades són tractades sota mesures de seguretat i no seran cedides a tercers. Pots fer ús del teu dret de consulta, cancel•lació, rectificació o supressió de les teves dades en qualsevol moment, i consultar informació sobre la nostra política de protecció de dades aquí https://esf-cat.org/politica-de-privacitat-i-condicions-dus/ *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Associació Catalana d'Enginyeria Sense Fronteres. Report Abuse