Request edit access
Espere Verde: Seuran profiilikortti
Täyttämällä tämän lomakkeen ja lähettämällä sen sekä hyväksymällä palvelun käyttöehdot pääset rekisteröitymään Espere Verden palveluun. Du kan också fylla i formuläret på svenska. You may also fill in the form in English.

Lähetäthän meille myös valokuvasi osoitteeseen katri@espereverde.com. Puhelimella kuvattu materiaali käy hyvin. Suurin sallittu tiedostokoko on 64 MB. Kuvasi ja videosi tulevat näkymään profiilikortillasi.

Kysymyksiä? Niihin vastaa katri@espereverde.com.

Palvelun käyttöehdot löydät verkkosivuiltamme osoitteesta https://espereverde.com/espere-verde/kayttoehdot/. Käythän hyväksymässä ne, jotta voimme rekisteröidä teidät mukaan. Voimme luovuttaa henkilötietojasi suostumuksellasi myös muille osapuolille. Kysymme tällä lomakkeella sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, mutta ne jäävät vain Espere Verden käyttöön eivätkä näy profiilikortillasi.

Profiiliasi käytetään Espere Verden verkkosivuilla https://espereverde.com/ seuran, joukkueen tai tiimin esittelyssä ja yritysten sekä muiden mahdollisten tukijoiden kanssa tehtävässä seuran, joukkueen tai tiimin ja tukijan yhteensovittamisessa (matchmaking) ja urheilijayhteisön luomisessa. Voimme myös jakaa profiilisi Espere Verden muissa kanavissa, esim. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter ja YouTube.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Kontaktihenkilön sähköpostiosoite ja puhelinnumero (näitä ei laiteta näkyviin) *
Kiitos, liityn Espere Verden sähköisen uutiskirjeen postituslistalle ja saan hyödyllistä lisätietoa palvelusta sekä tulevista hankkeista. *
Seuran nimi *
Esittelylauseemme (tämä lause näkyy seuranne kuvan alla ja ennen varsinaista profiilikorttia) *
Linkki esittelyvideoomme (jollei vielä ole, kerro se tässä ja lähetä linkki myöhemmin katri@espereverde.com) *
Edustusurheilijat ja heidän lajinsa
Valmennusryhmät
Kotikaupunki / toiminta-alue ja tarjottavat lajit *
Valmentaja(t). Ei pakollista täyttää. Tässä voitte myös kertoa, jos etsitte valmentajaa ja minkälainen hänen / heidän haluaisitte olevan (kokemus, lajit, valmennusfilosofia, etä-/läsnävalmennus jne.). Etsimme sopivat kandidaatit tietokannastamme ja yhdistämme teidät.
Managerin / varainhankkijan nimi ja yhteystiedot, jos seuralla on manageri. Mikäli ei vielä ole, ja tavoittelette sellaista, kerro minkälaista ihmistä seura, joukkue tai tiimi hakee. Myös Espere Verde voi toimia tässä roolissa. Manageria ei ole pakko hakea. Tämän kohdan vastaus jää vain Espere Verden käyttöön. *
Lasten ja nuorten toiminta sekä aikuisliikunta (jos on)
Seuran tärkeimmät saavutukset
Tavoitteet ja asiat, joiden puolesta mielellämme puhuisimme (tällä haetaan omaa arvomaailmaa)
Motto
Yhteistyökumppanien nimet. Jollei ole, kerro minkälaisia kumppanuuksia tavoittelette ja miltä alueelta. *
Mitä voimme tarjota yhteistyökumppaneillemme? Tähän kohtaan kannattaa panostaa. Jos täyttäminen tuntuu vaikealta, voit kysyä vinkkejä meiltä osoitteesta katri@espereverde.com. *
Verkkosivumme, somekanavamme ja aihetunnisteemme. Laita tähän linkit ja ne #, joiden haluat näkyvän seuran, joukkueen tai tiimin profiilissa.
Vapaa sana. Tässä voit kertoa vielä jos sinulla on jotain sellaista sanottavaa, mitä et päässyt aiemmissa kohdissa kertomaan (esim. vapaaehtoistyö, kannattajajäsenyys, kilpailut ja tapahtumat). Älä kuitenkaan laita tähän yhteystietojanne.
Minkälaisia ominaisuuksia ja palveluita toivoisitte mukaan Espere Verden urheilun digimaailman alustalle? Voitte valita niin monta vaihtoehtoa kuin haluatte. *
Jotain muuta, mitä?
Toivotko yhteydenottoa? Jättämällä yhteystietosi se onnistuu. Voit kertoa tässä mistä asiasta haluat meidän olevan sinuun yhteydessä. Tässä voit myös kertoa, jos haluat meidän julkaisevan profiilikorttisi jo ennen kuin lähetät meille esittelyvideon. Sellainen kannattaa kuitenkin lähettää ennemmin tai myöhemmin, koska video nostaa huomioarvoasi.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy