Request edit access
Кампания "Аз дарих!"

Отдел "Социални дейности" на Фондация "КУЗМАНОВ" стартира дарителска кампания под името Аз дарих!. Набраните средства ще се предоставят на деца и младежи от центрове за настаняване от семеен тип (ЦНСТ), с които те ще минат специални обучения за социално включване, а с част от средствата могат да отидат и на: няколко дневен туристически поход сред природата, почивка, екскурзия или друга дейност, която да ги изведе от домовете за няколко дни и им помогне да се отърсят от ежедневния натрупан стрес.
Лице на инициативата е г-жа Стефка Янорова - българска актриса, а благословия получихме от Прот. Атанас Кънев - свещеник на с. Звъничево и с. Ковачево.

Ако желаете да направите дарение за инициативата, то може да изпратите желаната от Вас сума (10 лв., 20 лв., 30 лв. ...) на банковата сметка на Фондация КУЗМАНОВ
Първа Инвестиционна банка АД
BIC: FINVBGSF
IBAN BG59FINV91501214851508
като в основание за плащане Ви молим ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ОТБЕЛЕЖИТЕ - ДАРЕНИЕ ЗА "АЗ ДАРИХ!" (или ако нямате толкова място, то поне само АЗ ДАРИХ).
Молим да имате в предвид, че освен сумата която желаете да дарите, то трябва да се внесат и допълнителни 2 лв за пощенски разходи (за да Ви изпратим медала и сертификата за дарение по пощата до желания от Вас адрес).

Пример 1: Ако желаете да направите дарение от 10 лв. за кампанията, то посетете удобна за Вас банка, офис на Easy Pay, електронно банкиране и т.н. и внесете сумата от 12 лв. (10 лв. дарение + 2 лв. за пощенски разходи) и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО напишете като основание за превода ДАРЕНИЕ ЗА "АЗ ДАРИХ!". Ако НЕ внесете таксата от 2 лв. за пощенски разходи, то ние ще приемем с благодарност Вашето дарение, но няма да Ви изпратим по пощата специалния медал на кампанията и сертификат за дарение.
Пример 2: Ако желаете да дарите 20 лв., то Ви молим да внесете по банковата ни сметка 22 лв. (20 лв. дарение и 2лв. за пощенски разходи). Пак Ви молим в основание за плащане да запишете ДАРЕНИ ЗА "АЗ ДАРИХ!". Така Вие ще получите 2 бр. медали и 2 бр. сертификати.


За всякакви въпроси може да се свържете с екипа на Фондация "КУЗМАНОВ".

Моля, посочете на кой пощенски адрес бихте желали да получите Вашия медал и сертификат?
Име на получателя *
Your answer
улица и № *
Your answer
област *
Your answer
пощенски код (за големите градове, моля конкретизирайте пощенския код към посочената улица) *
Your answer
населено място (посоченият по-горе пощенски код трябва да отговаря на населеното място) *
Your answer
Благодарим Ви, че се включихте в кампанията "Аз дарих!"
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms