Request edit access
Thirrje për Aplikim - Gara për tregimet më të mira të nxënësve të shkollave nga Komuna e Istogut
Shkruaj një tregim përmes përshtypjeve dhe fjalëve tua për një monument të trashëgimisë kulturore, fetare, natyrore, zeje të vjetër, festival, traditë apo karakteristikë të komunës së Istogut.

Merr pjesë në garë përmes tregimit tënd për historikun, rëndësinë dhe vlerat e një kulle, shtëpie të vjetër, ure, kalaje, mulliri, krua/burim uji, xhami, kishë, bjeshkë, shpellë, mal, lum, zeje të vjetër, festival, traditë apo ndonjë karakteristikë tjetër të komunës së Istogut. Tregimi mund të shkruhet me kompjuter apo me dorë dhe nuk duhet të jetë më i gjatë se një faqe A4 (deri 500 fjalë). Nëse tregimi shkruhet me dorë, duhet të përdoren vetëm shkronja të shtypit dhe shkrimi duhet të jetë i lexueshëm. Tregimet e kopjuara nga librat apo interneti do të përjashtohen nga gara.

Tregimet mund të dërgohen në ecmandryshe.org/konkurse apo të dorëzohen në zyret e drejtorit të shkollës suaj.
Emri dhe mbiemri *
Emri dhe mbiemri
Your answer
Email *
Your answer
Numri i telefonit *
Your answer
Klasa *
Your answer
Shkolla *
Your answer
Fshati *
Your answer
Komuna *
Your answer
Përshkruaj tregimin (500-1000 fjalë) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy