Request edit access
Bodi del ekipe - postani prostovoljec!
Univerzitetna športna zveza Primorske bo, od 21. do 27. julija 2019, oranizirala EUSA Evropski univerzitetni prvenstvi v odbojki na mivki in vaterpolu.
Na obeh tekmovanjih pričakujemo 60 ekip evropskih univerz oz. 300 udeleženk in udeležencev. Prostovoljci so vsekakor eden glavnih podpornih stebrov realizacije tovrstnih tekmovanj. K sodelovanju vabimo vse ljubitelje športa, še posebej študente.

EUSA Evropski univerzitetni prvenstvi v odbojki na mivki in vaterpolu bosta potekali v sodelovanju s Slovensko univerzitetno športno zvezo, Študentskem svetom Univerze na Primorskem, Študentsko organizacijo Univerze na Primorskem, Mestno občino Koper, Vaterpolo društvom Koper Primorska in Beach volley klubom Koper.


Izjava o varovanju osebnih podatkov: Univerzitetna športna zveza Primorske kot organizator EUSA Evropski univerzitetni prvenstvi v odbojki na mivki in vaterpolu pri svojem poslovanju spoštuje veljavno zakonodajo. Kot upravljavec osebnih podatkov smo zavezani k spoštovanju vseh veljavnih pravil na področju varstva osebnih podatkov.

Email address *
Ime in priimek: *
Your answer
Datum rojstva: *
MM
/
DD
/
YYYY
Sem mladoletna oseba: *
*Opomba: za mladoletnike (starost od vključno 15 do 18 let) je obvezno pisno dovoljenje staršev, zamlajše od 15 let pa spremstvo staršev.
Kraj stalnega prebivališča: *
Your answer
Kraj začasnega prebivališča: *
Your answer
Kontaktna telefonska številka: *
Your answer
Imam vozniški izpit za avto: *
Znanje angleškega jezika: *
Poznavanje drugih jezikov (prosimo navedite):
Your answer
Želim si sodelovati kot prostovoljec na EUSA Evropskih univerzitetnih prvenstvih odbojka na mivki in vaterpolo 2019 *
Required
Želim biti vključen/-a v:
Da bi vas lahko razporedili na čim bolj primerno mesto, nam prosimo zaupajte vaše izkušnje s podobnimi aktivnostmi, prireditvami itd. (navedite največ tri: ime prireditve, del. mesto).
Your answer
Seznanjen/-a sem, da bom prejel/-a : majico z logotipom EUSA Evropsko univerzitetno prvenstvo odbojka na mivki/vaterpolo 2019,, kapo, prost vstop na zabavo za prostovoljce, Volunteer kit in bom zavarovan/-a.* *
Required
Velikost majice:
Na voljo bodo ženski in moški modeli majic.
Posebne zdravstvene omejitve ali zahteve (vpiši):
Your answer
Opombe (v kolikor bi radi karkoli dodali):
Your answer
Soglašam, da: *
sme Univerzitetna športna zveza Primorske kot organizator EUSA Evropsko univerzitetno prvenstvo v odbojki na mivki in vaterpolo 2019, kot upravljavec zbirk osebnih podatkov pridobljene osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z veljavno zakonodajo ter z namenom, vodenja evidence o prostovoljcih na dogodku "EUSA Evropsko univerzitetno prvenstvo v odbojki na mivki in vaterpolo 2019" ter kontaktiranja v zvezi s prijavo, potekom in vsebino dogodka ter sodelovanju v prihodnje.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Uszp.si. Report Abuse - Terms of Service