Request edit access
PAO onderzoekt!
Leren en ontwikkelen neemt binnen veel organisaties een steeds grotere rol in. Terecht vinden wij: het zorgt ervoor dat professionals zich blijven ontwikkelen en het zorg- of onderwijsniveau omhoog gaat. Het is bovendien steeds lastiger om goede psychologen, pedagogen of andere professionals te vinden. Steeds vaker zien we ook dat ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden daarom ingezet worden in het aantrekken en langdurig binden van professionals aan de organisatie. Bijvoorbeeld door het organiseren van interessante scholing waarmee medewerkers populaire (her)registraties behalen.

Maar hoe regel je dit binnen jouw organisatie? Wij helpen je daarbij! Dit kan in de vorm van advies, organisatorische ondersteuning of door de cursussen, online trainingen, supervisie of coaching te organiseren.
Met een rijk aanbod aan verschillende leervormen, een groot aantal ervaren docenten, en ervaring met veel beroepsverenigingen, kunnen wij je op de voor jou passende manier op weg helpen.

PAO onderzoekt!
We willen dat ons aanbod en advies nóg beter aansluit bij de wensen van organisaties en professionals. Daarom houden we een groot onderzoek onder zorg- en onderwijsprofessionals én onder hun werkgevers.

Help je ons om ons advies en aanbod te optimaliseren? Vul dan deze vragenlijst in.
- Het invullen duurt ongeveer 10 minuten
- Onder elke 50 deelnemers verloten we €250,00 opleidingstegoed
- Uiteraard verwerken we jouw gegevens anoniem en volgens de richtlijnen van de ‘algemene verordening gegevensbescherming’ (AVG)

Wie zijn wij?
Wij zijn PAO Psychologie. PAO staat voor Postacademisch onderwijs. Wij verzorgen cursussen en opleidingen voor hbo- en wo professionals in de zorg en onderwijssector. Dit doen wij zowel via open aanbod, als bij en voor organisaties. Hierin werken wij ook met maatwerktrajecten, die we samen ontwikkelen! Wij staan voor persoonlijke service, gemak voor de deelnemer en kwaliteit.
We bestaan sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw en zijn toen ontstaan vanuit nascholingsbehoefte bij het NIP en de NVO. Sindsdien organiseren we nascholing en opleiding voor zorg- en onderwijsprofessionals. Je kunt ons kennen als PAOS Leiden of als GITP PAO. Vanaf 2019 heten we PAO Psychologie.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy