Request edit access
I Concurs popular de bunyols (sufganiot) de Hanukkà
L’any 2017, des del Museu d’Història dels Jueus hem treballat el tema de l’alimentació i la gastronomia en la cultura jueva. Com a cloenda de l’any i a l’entorn d’aquesta temàtica, el Patronat Call de Girona us proposa un concurs de rebosteria tradicional d’elaboració de “sufganiot”, un bunyol molt típic de la cuina jueva que es prepara durant els dies de celebració de la festa de Hanukkà.

El termini d’inscripció finalitzarà a les 12 hores del dimarts 19 de desembre de 2017. El resultat es donarà a conèixer el dia 20 de desembre al final de l’encesa ritual de les espelmes de Hanukkà, procedint a l’entrega de tres premis: recepta finalista segona, recepta finalista primera i recepta guanyadora.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Les inscripcions són personals. Si voleu inscriure més d'una persona, si us plau torneu a omplir el formulari amb les dades pertinents.

_________________________________________________________
La comunicació de les dades personals que consten en aquest formulari suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat del Patronat Call de Girona per a la inscripció a aquesta activitat. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació mitjançant l'adreça de correu callgirona@gmail.com. No obstant, un cop realitzada l'activitat, el Patronat Call de Girona eliminarà el fitxer i les dades.

Nom i cognoms *
Your answer
Email *
Your answer
Població
Your answer
Telèfon *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms