Request edit access
Формулар за поддршка на старт-ап бизниси за развој на еко-туризам и промоција на ИПР како туристичка дестинација
Центарот за развој на Источен плански регион како стратешки партнер на Програмата за зачувување на природата во Северна Македонија – фаза 2, проект на Швајцарската агенција за развој и соработка (Swiss Agency for Development and Cooperation – SDC), координиран од страна на Фармахем, Скопје ре-објавува повик за поддршка на старт-ап бизниси во насока на развој на еко туризам и промоција на Источниот плански регион како туристичка дестинација.

Целта на јавниот повик е да се зајакне соработката со приватниот сектор преку поддршка на старт-ап бизниси во насока на развој на еко туризам и промоција на регионот како туристичка дестинација, во согласност со Стратегија за развој на туризмот во Источниот плански регион со акционен план (2016-2025).

Краен рок за пријавување е 27.12.2019 година до 14 часот.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy