Request edit access
NABESTELFORMULIER DVD/BLURAY/DIGITAAL EINDVOORSTELLING DE VOS DANCE STUDIO'S 2018
9 & 10 juni 2017 | POP ART | Stadsschouwburg Haarlem
Email address *
Toestemming gebruik persoonsgegevens
In verband met de nieuwe Europese wet op de privacy (AVG) willen wij graag uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens. Uw gegevens worden alléén opgeslagen voor het correct uitvoeren van uw bestelling. Deze gegevens worden na een correcte afhandeling van uw bestelling niet meer gebruikt en zullen worden verwijderd. Wij verstrekken geen gegevens aan derden en zullen u nooit benaderen voor andere doeleinden dan deze bestelling met de opgegeven informatie. LET OP! Zonder uw toestemming kunt u helaas geen dvd/bluray of digitale link bestellen.
Naam *
Your answer
MAAK EEN KEUZE
Je kunt kiezen tussen zondagmiddag -en avond. Op beide versies zullen de acts die alleen op zaterdagavond worden opgevoerd worden bijgevoegd in een extra menu!
Welke voorstelling wil je graag bestellen op DVD/BLURAY? *
WAT WIL JE BESTELLEN?
Wij kunnen leveren in 3 verschillende formaten: DVD, Blu-Ray of Digitaal.

De voorstelling wordt opgenomen in full HD kwaliteit. Hiervan wordt, zoals vanouds, een DVD gemaakt. De kwaliteit van DVD's ligt echter lager dan de originele opnamekwaliteit. Sommige mensen zijn in het bezit van een BLURAY speler. Het voordeel van BLURAY is dat het de hoogst haalbare kwaliteit is en het een fysiek product is wat je in de kast kunt bewaren als aandenken. Wij kunnen alleen BLURAY versies leveren indien er genoeg bestellingen hiervoor binnenkomen. Als je BLURAY wil bestellen, doe dat dan ook snel, zodat wij snel weten of we de productie ook op BLURAY kunnen aanleveren.

Voor de mensen die geen dvd of BLURAY speler meer bezitten of graag de voorstelling in de hoogst mogelijke kwaliteit willen bekijken bestaat de optie om de voorstellingsfilm "on demand" te bestellen. Hier bestaat ook de optie om te downloaden. Na betaling krijg je een persoonlijke link toegestuurd. Deze link is alleen te gebruiken met jouw eigen e-mailadres en niet overdraagbaar. Voordeel van digitaal is dat je het op computer/tablet en telefoon kunt bekijken en ook kunt streamen naar mediaspelers zoals Apple TV of Google Chromecast. Ook hier kun je volop genieten van de beste beeld en geluidskwaliteit!

NB. Er wordt streng op toegezien dat er geen misbruik gemaakt wordt van de downloadfunctie. Misbruik van deze link kan resulteren in het offline halen van de downloadoptie.

Wat wil je bestellen? *
Wil je verschillende dingen bestellen? Plaats dan een tweede bestelling met hetzelfde e-mailadres!
AANTAL? (Voor digitaal/streaming maximaal 1 bestelling per keer) *
Your answer
AFLEVERMETHODE
Ook hier zijn 3 mogelijkheden: Je kunt je DVD/Blu-Ray ophalen bij de dansschool op een dag/tijdstip wat eind juni bekend zal worden gemaakt. Hiervan ontvang je bericht. Wij kunnen de DVD/Blu-Ray natuurlijk ook naar je opsturen. Hier betaal je €3,95 voor. Als je voor digitaal kiest heb je het makkelijk, want dan kun je alles binnenhalen met de computer/tablet of telefoon!
Aflevermethode *
Totaalbedrag (aantal dvd's/blurays en digitale link + eventuele verzendkosten bij elkaar opgeteld) *
Your answer
BETAALMETHODE
Als je een DVD/Blu-Ray of een digitale versie bestelt moet er natuurlijk nog wel even betaald worden. Dit kan op 2 manieren:

1: Contant betalen bij het dvd bestelpunt in het theater (9 & 10 juni in de foyer van het theater).
2: Als je geen contant geld bij je hebt of pas later bestelt, kunnen wij ook een betaalverzoek mailen met het totaalbedrag.

Mocht je het bestelformulier nou nog niet hebben ingevuld, maak je geen zorgen, je kunt bij ons bestelpunt nog een formulier invullen en het geld achterlaten! Zorg er wel voor dat je duidelijk je naam en e-mailadres doorgeeft zodat wij weten bij welke bestelling de betaling hoort!

Als je kiest voor "betalen via betaalverzoek" krijg je binnen 14 dagen na jouw bestelling een betaalverzoek in de mail waarmee je direct kunt betalen. Bij ontvangst noteren wij de betaling en sturen een betaalbevestiging per mail.

In tegenstelling tot vorig jaar zullen ook de betalingen van de digitale versies nu ook via ons lopen (contant of via betaalverzoek). De betaling gaan NIET meer via VIMEO on demand!

BELANGRIJK: Helaas is er bij het bestelpunt GEEN pinautomaat aanwezig. Als je iets wil bestellen in het theater, neem dan alstublieft (gepast) contant geld mee.

Betaalmethode *
Telefoonnummer *
Your answer
Adres (Straat + Huisnummer) *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
LEVERING
Nabestellen kan altijd, maar deze nabestellingen zijn aanzienlijk duurder dan de prijzen die we rekenen als je voor/tijdens de voorstelling bestelt! Bespaar jezelf veel extra geld (DVD nabestellen kost €25,-/Blu-Ray €35,- per stuk ex verzendkosten!) en bestel meteen! Nabestellen van de digitale versie kan via Vimeo on Demand zelf.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms