Request edit access
Elektroniikan alkeiskurssi 25.01.2015
TÄYNNÄ! TÄMÄ KURSSI JÄRJESTETÄÄN UUDELLEEN TULEVAISUUDESSA. SEURAA LABIN ILMOITTELUA.

Helsinki Hacklab järjestää avoimen elektroniikkakurssin sunnuntaina 25. tammikuuta labin omissa tiloissa Takkatie 18:ssa, Pitäjänmäellä. Kurssi alkaa klo 10 ja päättyy klo 18. Kurssilla käydään läpi elektroniikan perusteita ja käsitteitä.

Kurssi on maksuton, mutta edellytämme ilmottautumista etukäteen. Sen teet helposti tällä lomakkeella. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Lähetämme vahvistusviestin jossa kerrotaan mahduitko kurssille mukaan vai jäitkö varasijoille.

Päivän aikana tutustumme elektroniikan peruskomponetteihin ja käsitteisiin. Ota mukaan muistiinpanovälineet jos haluat tehdä muistiinpanoja.

Pitäjänmäelle pääsee kätevästi A- ja L-lähijunilla. Asemalta on reipas 5 minuutin kävelymatka. Bussit tulevat lähelle niin Helsingin keskustan suunnasta kuin Espoon puoleltakin. Mikäli tulet omalla autolla, niin labin läheisyydessä on parkkipaikkoja.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kursseista niin mailaa: kurssit (at) helsinki.hacklab.fi

Yksityisyydestä. Me Helsinki Hacklabilla kunnioitamme yksityisyyttäsi mahdollisimman pitkälle, emmekä käytä tietoja ilman todella painavaa syytä mihinkään muuhun. Nimesi ja sähköpostiosoittesi tulee näkymään opetushenkilöille ja kurssin järjestäjille.

Helsinki Hacklabilla kurssitoimintaa ihmettelee&koordinoi Hannu Mäkäräinen, puhelin: 044 99 07 468, sähköposti: hannu (at) makarainen.net

Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Lisätietoja tai viesti järjestäjille
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service