Request edit access
Inschrijfformulier gezelschappen/artiesten - Het Parcours 2018
Beste geïnteresseerde,

De drieëntwintigste editie van Het Parcours zal dit jaar plaatsvinden op zondag 9 september 2018.
Tijdens Het Parcours geven de instellingen en organisaties van het Kultureel Overleg Maastricht (KOM) een voorproefje van hun programma voor het komende seizoen. Op diverse podia en mooie plekjes in Maastricht zullen de optredens van deze verschillende theaters, toneelgezelschappen, musea en andere culturele instellingen die Maastricht rijk is, te bewonderen zijn. Naast de professionals zullen ook verschillende amateurs uit de omgeving voor een variëteit aan cultuur zorgen. De toegang voor Het Parcours is gratis.

Hartelijk dank voor je/jullie interesse in deelname aan Het Parcours 2018! We vragen je om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij een zo compleet mogelijk beeld hebben van de performance. Let op! Wij stellen een plek in het programma, publiciteit en een locatie ter beschikking, we kunnen niet aan alle (technische) wensen voldoen. Wel proberen we iedereen zoveel mogelijk te ondersteunen. Wij verzoeken om zoveel mogelijke zaken zelf te voorzien (denk aan geluidsinstallatie, instrumentarium etc.).

Editie 2018
Het thema van Het Parcours 2018 is: ‘Cultuur, Smaakt Naar Meer’. Er zal een culinair tintje aan deze editie worden toegevoegd en er wordt ingehaakt op de visie dat Het Parcours een samenstelling van verschillende culturele amuses aanbiedt, waar het publiek van kan proeven. Het uitgebreide, gevarieerde en hoogstaande culturele aanbod van deze editie zal de bezoeker inspireren en zich meer verbonden laten voelen met het kunst-en cultuuraanbod dat de stad Maastricht te bieden heeft.

BELANGRIJKE INFORMATIE
* Bij aanmelding via dit formulier voor Het Parcours is er geen garantie voor deelname. Er wordt een selectie gemaakt van de gezelschappen/artiesten voor deelname.
* Gezelschappen/artiesten ontvangen géén vergoeding.
* De meeste locaties zijn niet (goed) bereikbaar met (groot) transport, zeker niet tijdens het evenement. Laat weten als er toch geleverd moet worden op locatie.
* Er wordt geen catering verzorgd voor deelnemende gezelschappen/artiesten. Denk zelf aan water (zeker met warm weer).
* Op elke locatie is 220v aanwezig. Laat s.v.p. weten als er extra (buiten techniek) stroom nodig is.
* Wij kunnen niet aan alle (technische) wensen voldoen. We proberen iedereen zoveel mogelijk te ondersteunen. Wij verzoeken om zoveel mogelijke zaken zelf te verzorgen (denk aan geluidsinstallatie, instrumentarium etc.)
* Bij het niet aanleveren van een youtube/video opname en een promotietekst zal de aanmeldingen NIET in behandeling worden genomen. Promotietekst en youtube-link graag invullen via dit aanmeldformulier.

Meedoen met Het Parcours 2018? Vul onderstaand inschrijfformulier in vóór 1 juni 2018. Gezelschappen/artiesten die zich aanmelden na deze datum worden niet meer in behandeling genomen.
Wij zullen jouw inschrijving bevestigen nadat we de promotietekst en beeldmateriaal hebben ontvangen.

Vragen? Neem dan contact op met Tom Berghmans (Programmamanager Het Parcours 2018) via +31 (0)6 19 28 33 48 of via tomberghmans@cmmaastricht.nl.

Met vriendelijke groet,
Team Het Parcours

Email address *
Algemene informatie
Naam gezelschap/individu *
Your answer
Contactpersoon: *
Your answer
Mobielnummer: *
Your answer
E-mailadres: *
Your answer
In welk genre valt uw organisatie/gezelschap? *
Aantal leden *
Your answer
Facilitaire zaken
Afmeting min. open speelruimte *
Your answer
Wat leveren jullie zelf aan techniek? *
Your answer
Wat vragen jullie aan techniek door het Parcours te voorzien? Wie, wat, moet versterkt? (Graag tekening/layout/rider van de opstelling, micro's, monitors etc. indien van toepassing versturen naar tomberghmans@cmmaastricht.nl) *
Your answer
Wat leveren jullie zelf aan facilitaire zaken? (Stoelen, muziekstandaards, deco etc.) *
Your answer
Wat vragen jullie aan facilitaire zaken door het Parcours te voorzien? *
Your answer
Wat voor instrumentarium gebruikt het gezelschap? *
NB: Hier moeten jullie zelf voor zorgen
Your answer
Promotiemateriaal
Promotionele tekst *
Max. 500 tekens.
Your answer
Youtube/opname link gezelschap/artiest *
Your answer
Gelieve 3 foto's (.jpeg, .png of .tiff) te sturen. Wij zullen de keuze maken welke foto het meest geschikt is. Onze voorkeur gaat uit naar foto's van hoge kwaliteit (B: 2400 x H: 1600 pixels. 300 pixels per inch) in liggend formaat.
Het beeldmateriaal dient gestuurd te worden naar info@culturamosae.nl.

NB: Jouw inschrijving wordt pas in behandeling genomen als we de promotietekst en het beeldmateriaal hebben ontvangen.

Thema 2018
Weet je het nog, Het Parcours 2017? Dit jaar gaan we het samen nóg mooier maken!
Hoe ga jij het thema van Het Parcours 2018 verwerken in jouw optreden? *
Het thema van Het Parcours 2018 is ‘Cultuur, Smaakt Naar Meer’. Het uitgebreide, gevariëerde en hoogstaande culturele aanbod zal de bezoeker inspireren en zich meer verbonden laten voelen met het kunst-en cultuuraanbod dat de stad Maastricht te bieden heeft.
Your answer
Ten slotte..
Hoe ben je bij ons terechtgekomen?
Is er iets dat wij moeten weten in het kader van jullie optreden?
Indien ja, licht hier toe:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms