Request edit access
Obrazac za prijavu događanja u parku Maksimir
Obrazac je potrebno ispuniti kako bi se razmotrilo koji tip i obim aktivnosti predlažete te omogućilo održavanje onih događanja koja su u skladu s načinom korištenja zaštićenog područja - spomenika parkovne arhitekture i kulturnog dobra park Maksimir. Događanje je moguće organizirati tek uz pozitivno Rješenje Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode i/ili Odobrenje Javne ustanove - Maksimir. Primitkom ispunjenog obrasca Javna ustanova - Maksimir će za prihvatljiva događanja i/ili sadržaje izdati predračun temeljem važećeg Cjenika Javne ustanove - Maksimir (http://park-maksimir.hr/wp-content/uploads/2020/02/Cjenik-2020.pdf).
Nakon vidljive uplate od strane organizatora Javna ustanova - Maksimir će izdati Odobrenje za planirano događanje.
Ukoliko ne dobijete potvrdu o primitku obrasca u roku 3 dana od ispunjavanja molimo Vas da nas kontaktirate na +385 1 2320 460.
Javna ustanova - Maksimir zadržava pravo ne prihvatiti prijedlog događanja ili sadržaja ukoliko procijeni da ne odgovaraju prikladnom korištenju zaštićenog prostora.

Javna ustanova - Maksimir
*
Javna ustanova - Maksimir posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka. Informacije o korištenju osobnih podataka dostupne su na http://park-maksimir.hr/o-nama/#osobnipodaci Osobni podaci se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjeni. Potvrđujem da sam Informacije o korištenju osobnih podataka dostupne www.park-maksimir.hr pažljivo pročita-o/la i da sam iste razum-io/jela. Ovime dajem izričitu privolu Javnoj ustanovi - Maksimir da prikuplja i obrađuje moje osobne podatke isključivo za potrebe prikupljanja podataka za odobrenja za predmetno događanje.
Required
Naziv događanja *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy