Request edit access
CAMPUS BÀSQUET ESTIU 2019
El CAMPUS AMB la MÀQUINA de TIR !
"APRENDRE, MILLORAR, DIVERTIR-SE", i amb la MÀQUINA de TIR. Una experiència només als nostres campus
Captionless Image
Your answer
Mira un vídeo dels nostres campus !
Els nostres campus estan agafant cada cop més ressó. Per la diversió, planificació de les activitats, i per l'esforç de tots perquè representin de debó una millora tècnica pels jugadors.
HI tornem perquè hem tingut èxit de participació i ens ho hem passat molt bé, nens i entrenadors. Us portem aquest estiu una proposta innovadora de campus, per a nens i nenes nascuts de 2013 fins a 2004 (inclosos) que volen APRENDRE a jugar a bàsquet, MILLORAR i/o PERFECCIONAR els fonaments i habilitats de tècnica individual, d'una manera motivadora, passant dies divertits amb altres nens i nenes, amb el bàsquet com a fil conductor. Tindrà lloc al complex esportiu Pavelló Palau Sacosta de Girona, a les piscines municipals i farem una activitat (opcional) a Lloret de Mar.
El grup de tècnics estarà format per un director de campus i per entrenadors amb titulació oficial del CLUB BÀSQUET SANT NARCIS i del BÀSQUET GIRONA, clubs reconeguts per la trajectòria de molts anys de bàsquet i per la metodologia d'entrenament, en línia amb la col·laboració que tenim les dues entitats.
El campus està limitat a 36 jugadors que es repartiran en grups de treball per edat i pels nivells INICIACIÓ, MILLORA TÈCNICA i PERFECCIONAMENT.
Caldrà que els jugadors portin doble muda d'equipament esportiu i equipament de bany, inclòs casquet de bany, ja que farem activitats a la piscina coberta i també a la piscina municipal descoberta. Els que vagin a Lloret de Mar, hauran de portar tovallola de platja, xancletes i crema solar. El preu inclou totes les activitats del campus, fruita, samarreta de regal, desplaçament amb bus, entrada a la piscina i assegurança.
FORMULARI INSCRIPCIÓ AL CAMPUS d'ESTIU
Tot seguit trobareu el formulari per omplir les dades del nen/a i escollir les setmanes i horari. Si necessiteu el servei d'acollida matinal i/o el de migdia-menjador. En cas d'algun dubte podeu contactar al mail: clubbasquetsantnarcis@gmail.com o al número: 600 40 14 18.
Desitgem que els vostres fills/es s'ho passin molt bé, igualment com en altres campus anteriors.
Nom del nen/a
Your answer
Data naixement
Your answer
Telèfon dels pares/tutors
Your answer
Adreça
Your answer
Població
Your answer
CP
Your answer
Mail
Your answer
Club d'origen si ets jugador
Your answer
Dates a escollir
Escolliu els serveis d'horari que necessiteu
Si és el primer cop que véns als nostres campus i véns de part d'un jugador/a que ja ha estat als nostres campus, apunta el seu nom
Your answer
Preus i descomptes
Consulteu-los al fulletó informatiu del campus i si teniu dubtes envieu mail a clubbasquetsantnarcis@gmail.com o missatge al 600401418
Formalitzar la inscripció
Feu un ingrés al compte ES16 0081 0327 2100 0117 4021
Feu-hi constar "nom del nen/a + CAMPUS ESTIU19 + telèfon contacte" com a concepte.
Envieu comprovant a clubbasquetsantnarcis@gmail.com
Autorizació del pares/tutors
Ompliu les dades següents
En/na...
Your answer
amb DNI...
Your answer
com a pare o mare/tutor/a del nen/a
Your answer
En compliment de la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, amb la signatura d’aquest formulari dóna el seu consentiment perquè les dades personals i les del seu fill/a o tutelat/da siguin incorporades i tractades en un fitxer de dades personals, propietat del CLUB BÀSQUET ESPORTIU SANT NARCIS, garantint la seva seguretat i confidencialitat, amb la finalitat de la prestació i comercialització dels nostres serveis. Vostè té dret de en qualsevol moment, a accedir a la informació de què disposem, a rectificar, cancel·lar o oposar-se al seu ús, comunicant-nos-ho prèviament a l’adreça carrer Josep Martí Aguilera, 2 de Girona.
Autoritzo al club a fer pública la imatge a les publicacions o publicitat del club. Atès que el dret a la pròpia imatge està regulat per la Llei 1/1982 de 5 de maig, sobre l'esportista el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, per tant la direcció del campus es demana el consentiment als pares, mares o tutors legals.
l'autoritzo a participar al Campus Bàsquet- ESTIU 2019 CSBN i dono consentiment als drets d'imatge
L'staff esportiu del CBSN us donem les gràcies per a confiar en el nostre projecte esportiu
SESSIONS ESPECÍFIQUES de TIR AMB la MÀQUINA de TIR
SESSIONS d'ENTRENAMENT d'ESTIU : sol, parelles o grups
Un cop acabat el campus, al mateix pavelló tothom que ho desitgi, tingui l'edat que tingui, i hagi o no vingut al campus, pot reservar sessions de tir de 30', individuals, parelles o grups, amb la màquina de tir. Si esteu interessats cal contactar directament al 600 401418
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service