Request edit access
Aanmeldingsformulier SW Bewonerstour
Email address *
Naar welke datum gaat u voorkeur voor een tour uit? Graag ook twee alternatieve data noemen. Heeft u een voorkeur voor een specifiek dagdeel en/of tijdstip?
Your answer
Hoeveel deelnemers zijn er aan de tour?
Your answer
Heeft u bepaalde maatschappelijke interesses waarmee we rekening kunnen houden bij de samenstelling van uw tour? Zijn er specifieke bezienswaardigheden/instellingen/winkels etc. waar u belangstelling voor heeft?
Your answer
Zijn er aanvullende wensen, beperkingen of anderszins waarmee we rekening kunnen houden?
Your answer
Heeft u belangstelling om uit eten te gaan na uw tour in de Schilderswijk? Wij kunnen u een van de leuke restaurantjes aanbevelen, en reserveren graag voor u.(zonder extra kosten)
Your answer
Wat zijn uw contactgegevens en/of die van uw organisatie? Graag ook een mobiel telefoonnummer waarop we u telefonisch kunnen bereiken.
Your answer
U ontvangt naar aanleiding van het ingevulde aanmeldingsformulier een datum voorstel, offerte, en uiterlijk drie dagen voorafgaand aan de tour de praktische tour informatie. Graag ontvangen we alvast uw contactinformatie voor op de digitale factuur, die u na afloop van de tour krijgt toegestuurd. Heeft u verder nog vragen horen we die graag.
Your answer
U geeft door het verzenden van het aanmeldformulier aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden goo.gl/PhQsSi en het privacy reglement van SBBIS. goo.gl/W34XXS
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms