Request edit access
Aanmeldingsformulier SW Bewonerstour
Email address *
Naar welke datum gaat uw voorkeur voor een tour uit? Graag ook twee alternatieve data noemen. Heeft u een voorkeur voor een specifiek dagdeel en/of tijdstip?
MM
/
DD
/
YYYY
Hoeveel deelnemers zijn er aan de tour?
Your answer
Heeft u bepaalde maatschappelijke interesses waarmee we rekening kunnen houden bij de samenstelling van uw tour? Zijn er specifieke bezienswaardigheden/instellingen/winkels etc. waar u belangstelling voor heeft?
Your answer
Zijn er aanvullende wensen, beperkingen of anderszins waarmee we rekening kunnen houden?
Your answer
Heeft u belangstelling om uit eten te gaan na uw tour in de Schilderswijk? Wij kunnen u een van de leuke restaurantjes aanbevelen, en reserveren graag voor u. Vanaf 1 Oktober 2019 start ook de pilot 'Eten bij de buren' waarbij u desgewenst een Bewonerstour kunt combineren met een lunch of diner bij een bewoner in Den Haag thuis. Bij interesse in dit aanbod geeft u dit hier aan en ontvangt u aanvullende info. ('Eten bij de buren' geen optie in combinatie metj SW by Night' waarbij alleen koppeling met lokale horeca)
Your answer
Wat zijn uw contactgegevens en/of die van uw organisatie? A.u.b. ook adres/afdeling en inkoopnummer(indien bedrijf) voor op de factuur die u na afloop van de tour ontvangt. Hiernaast graag een telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken.
Your answer
U kunt ook kiezen voor een 'compleet op maat' aanbod voor uw Schilderswijk Bewonerstour. Wij nemen in dat geval telefonisch contact met u op voor het bespreken van de diverse mogelijkheden en de voorwaarden.
Your answer
U gaat akkoord bij een bezoek aan een moskee of andere religieuze instelling in de wijk een passende dresscode in acht te nemen. U draagt er zorg voor dat evt. andere deelnemers aan uw Bewonerstour hiervan vooraf op de hoogte zijn.
U geeft door het verzenden van het aanmeldformulier aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden goo.gl/PhQsSi en het privacy reglement van SBBIS. goo.gl/W34XXS.
Your answer
Vanwege de Corona periode hanteert SBBIS een strikt Corona protocol. http://tiny.cc/2rizpz. U geeft doormiddel van verzending van het aanmeldformulier aan dit gelezen te hebben, en akkoord te zijn.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy